Libnet.ro
UNICEF

18:15

9 masini, implicate in doua accidente, pe DN1, in zona Baneasa. Circulatia a fost ingreunata aproape o ora

Antena3 Antena3,
9 masini, implicate in doua accidente, pe DN1, in zona Baneasa. Circulatia a fost ingreunata aproape o ora

UPDATE 9:30 - Doua accidente in lant in care au fost implicate noua autoturisme s-au produc, vineri dimineata, pe DN1, in zona Baneasa, pe ambele sensuri, informeaza Centrul Infotrafic. Potrivit Mediafax,. continuă pe Antena3

Carambol pe DN1: 9 masini au fost implicate in doua accidente petrecute in zona Baneasa

Doua accidente in lant in care au fost implicate 9 autoturisme s-au produs, vineri dimineata, pe DN1, in zona Baneasa, transmite Mediafax. Unul dintre accidente a avut loc, pe sensul de intrare in Bucuresti,.

Doua accidente in lant in care au fost implicate noua autoturisme, in zona Baneasa.

Doua accidente in lant in care au fost implicate noua autoturisme s-au produc, vineri dimineata, pe DN1, in zona Baneasa, pe ambele sensuri, traficul fiind ingreunat timp de aproape o ora, informeaza Centrul Infotrafic, potrivit Mediafax. Accidentele s-au produs in jurul orei 7. 30, in zona Baneasa, din cauza neadaptarii vitezei, in conditii de carosabil umed, dar si a nepastrarii distantei corespunzatoare in mers, a precizat Centrul Infotrafic din Politia Romana intr-un comunicat de .

GRAV ACCIDENT pe DN1: 5 masini IMPLICATE, cel putin 5 persoane ranite.

Cinci masini au fost implicate, vineri dimineata, intr-un grav accident pe DN1, cel putin cinci persoane fiind ranite, transmite B1 TV. Citeste si: Pasajul Unirii din Capitala, INCHIS din CAUZA PLOII Traficul este restrictionat pe banda 3 de circulatie, pe sensul de intrare in Bucuresti.

ştiri din Auto

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )