Libnet.ro
UNICEF

14:01

Circulatie ingreunata pe drumuri nationale din 10 judete

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Circulatie ingreunata pe drumuri nationale din 10 judete

Circulatia rutiera este ingreunata, marti, pe mai multe drumuri nationale din judetele Valcea, Dolj, Olt, Gorj, Caras-Severin, Harghita, Covasna, Braila, Ialomita si Tulcea, din cauza zapezii, care pe unele portiuni de drum masoara doi-trei centimetri,. continuă pe Wall-Street Ro

Drumurile nationale din 10 judete, afectate de zapada. Vezi unde se circula cu greutate

Circulatia pe drumurile nationale din judetele Valcea, Dolj, Olt, Gorj, Caras-Severin, Harghita, Covasna, Braila, Ialomita si Tulcea se desfasoara cu dificultate, din cauza zapezii, informeaza Centrul Infotrafic din Politia Romana, citat de Mediafax.

Persoanele fizice din 17 judete si din Bucuresti isi pot verifica pe internet situatia fiscala

Persoanele fizice din 17 judete si din Bucuresti si Ilfov isi pot verifica electronic propria situatie fiscala, incepand de marti, dupa ce Fiscul a extins programul Spatiul Privat Virtual, lansat la 15.

Contribuabilii persoane fizice din 18 judete si din Bucuresti au acces la Spatiul Privat Virtual

Spatiul Privat Virtual, aplicatie prin care contribuabilii pot comunica online cu administratia fiscala, a fost extinsa astazi si va fi, de acum, disponibila, pentru contribuabilii persoanele fizice cu domiciliul fiscal in Capitala si alte 18 judete, arata un comunicat al Ministerului Finantelor Publice MFP).

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )