Libnet.ro
UNICEF

20:30

Circulatie rutiera ingreunata pe Autostrada Soarelui, din cauza ploii torentiale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Circulatie rutiera ingreunata pe Autostrada Soarelui, din cauza ploii torentiale

Circulatia este ingreunata duminica, pe Autostrada Soarelui, intre kilometrii 12 si 64, din cauza ploii torentiale, a anuntat Centrul Infotrafic din Politia Romana. Soferii sunt sfatuiti sa conduca cu viteza adaptata conditiilor de trafic si de drum. continuă pe Wall-Street Ro

Circulatie ingreunata pe DN1, intre Avrig si Sibiu, din cauza unui autoturism rasturnat pe sosea

Circulatia este ingreunata, duminica dimineata, pe DN1, din cauza unui autovehicul care s-a rasturnat pe carosabil, intre Avrig si Sibiu, in zona localitatii Bradu, traficul desfasurandu-se pe un singur fir.

Incredibil, dar adevarat! O fetita de 12 ani a fost eliminata de la un turneu de sah, din cauza rochiei pe care o purta

O fetita de 12 ani din Malaysia a primit interdictia de a mai participa la un turneu de sah, din cauza rochiei pe care o purta, informeza Daily Mail. Organizatorii Turneului National de Sah dedicat scolarilor.

Bucuresti: s-a reluat circulatia tramvaielor de pe linia 21, blocata timp de o ora din cauza unei defectiuni

29: Circulatia tramvaielor pe linia 21 pe sensul dinspre centru spre Colentina a fost reluata. Circulatia a fost blocata timp de circa o ora la intersectia Caii Mosilor cu Bd. Dacia din cauza unei defectiuni la un tramvai.

Romania, data in judecata de Comisia Europeana, din cauza gropilor de gunoi

Curtea Europeana a dat in judecata Romania la Curtea de Justititie CEJ), din cauza ca nu si-a actualizat legislatia dupa normele europene in materie de gestionare a deseurilor. Astfel, Romania ajunge in ultima etapa a unei proceduri de infringement declansate in urma cu doi ani.

E inadmisibil sa existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, in cadrul unei dezbateri pe tema imunizarii, ca este inadmisibil ca in Romania sa apara an de ani crize din cauza lipsei vaccinurilor, el fiind hotarat sa rezolve aceasta problema, si considera ca, inainte de a promova campanii de informare, trebuie gasite solutii pentru stocurile de vaccinuri, pentru ca altfel va aparea o situatie ridicola, in care sunt impuse sanctiuni, in lipsa vaccinurilor.

Tragedie in Kargazstan: 24 de persoane au murit din cauza unei alunecari de teren

O alunecare de teren s-a produs sambata intr-un sat din Kargazstan, provocand moartea a a 24 de persoane, printre care si noua copii, potrivit ministerului Situatiilor de Urgenta din.

Microsoft incepe sa sufere din cauza vanzarilor slabe din piata de PC-uri

Desi activeaza intr-o varietate foarte mare de domenii, Microsoft este o companie sinonima cu piata de PC-uri, iar vanzarile din acel domeniu nu au fost roz. Sfarsitul lunii aprilie este momentul in care majoritatea companiilor raporteaza rezultatele fiscale pe primul trimestru din an, iar Microsoft nu face exceptie de la regula. Din acest motiv, tocmai [].

Airbus estimeaza ca va produce abia in 2019 primele elicoptere H215 la Ghimbav, din cauza pietei globale care stagneaza

Airbus Helicopters estimeaza ca primele elicoptere H215 vor fi produse din 2019 la Ghimbav, mai tarziu decat spera compania initial. Decalarea apare fiindca nu sunt inca destule comenzi, Airbus stabilind un prag de 16 unitati pentru fabrica a carei constructie a inceput anul trecut, spune directorul grupului francez pentru Romania. El adauga ca productia ar putea sa inceapa mai repede daca piata globala isi revine. Pe de alta parte fabrica Airbus care se ocupa de modernizarea elicopterelor la Ghimbav are multe comenzi si functioneaaza la capacitate maxima, iar despre aceasta unitate veti putea citi intr-un articol pe care-l vom publica vineri.

Salamul de Sibiu, produsul de lux care nu trebuie consumat de copii, din cauza continutului foarte mare de sare

Acest tip de mezel este unul din cele mai cunoscute produse alimentare realizate in spatiul romanesc, dar foarte bine cunoscut si apreciat si in alte tari. Ca orice produs notoriu, are parte si de numeroase controverse legate de origine, reteta, autenticitate, consum.

Muntenegrul acuza Rusia ca interzice vinurile sale din cauza aderarii la NATO

Muntenegru a acuzat miercuri Rusia ca a interzis importul de vinuri ale celui mai mare producator al sau, nu din motive sanitare, ci ca reactie a aderarii Muntenegrului la Alianta Nord-Atlantica. Compania de.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )