Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mai multe sectoare de drum national din tara au circulatia intrerupta sau ingreunata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai multe sectoare de drum national din tara au circulatia intrerupta sau ingreunata

Mai multe sectoare de drum national din tara au circulatia rutiera intrerupta sau se circula cu dificultate din cauza inundatiilor, anunta Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, potrivit Agerpres . continuă pe Wall-Street Ro

Situatia drumurilor inchise din cauza inundatiilor

Mai multe sectoare de drum national din tara au circulatia rutiera intrerupta sau se circula cu dificultate din cauza inundatiilor, anunta Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei.

Ploaia a facut ravagii la Chisinau: suvoaiele de apa au oprit troleibuzele din mers pe mai multe strazi

Din cauza nivelului ridicat al apei pe unele sectoare de drum, mai multe troleibuze si-au sistat aseara circulatia, pasagerii vazandu-se nevoiti sa-si continue calea pe jos. Unii si-au manifestat nemultumirea ca au platit calatoria, dar nu au ajuns la destinatie si nici banii nu le-au fost intorsi.

Persoane surprinse de viitura pe un drum national din Tulcea

Pompierii de la ISU Delta Tulcea au intervenit in noaptea de 27 spre 28 iunie pentru salvarea mai multor persoane surprinse de viitura pe DN22A.

Pestera Ialomitei, inchisa publicului, dupa ce mai multe galerii au fost inundate

Din cauza precipitatiilor abundente cazute in ultimele zile in Masivul Bucegi, Pestera Ialomitei a fost inchisa publicului, dupa ce mai multe galerii au fost inundate.

Mai multe cladiri din orasul rus Rostov-on-Don, evacuate n urma unei amenintari cu bomba

Mai multe baruri si restaurante din Rostov-on-Don, unul dintre orasele unde se desfasoara Campionatul Mondial de Fotbal, au fost evacuate dupa ce politia a primit amenintari cu bomba, au informat autoritatle ruse, relateaza site-ul postului Channel News Asia, anunta Mediafax.

Mai multe cladiri din orasul rus Rostov pe Don, evacuate n urma unei amenintari cu bomba

Mai multe baruri si restaurante din Rostov pe Don, unul dintre orasele unde se desfasoara Campionatul Mondial de Fotbal, au fost evacuate dupa ce politia a primit amenintari cu bomba, au informat autoritatle ruse, relateaza site-ul postului Channel News Asia, anunta Mediafax.

INHGA: Cod portocaliu de inundatii in mai multe bazine hidrografice din tara, printre care si Ialomita

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis cod portocaliu si cod galben de inundatii de vineri pana duminica pentru mai multe bazine hidrografiece din tara, printre care si Ialomita. Vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, se vor forma viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri.

VIDEO Curti, drumuri si strazi inundate in mai multe localitati din Teleorman. Un copac cazut pe drumul ce leaga Alexandria de Turnu Magurele

Mai multe localitati din judetul Teleorman sunt afectate de precipitatiile abundente din ultimele ore. Apele au inundat curtile oamenilor, drumuri comunale si strazi. Un copac a cazut pe drumul ce leaga Alexandria de Turnu Magurele, iar circulatia este, momentan, blocata pe ambele sensuri. Nu sunt victime.

Viorica Dancila, despre masurile luate de Guvern privind inundatiile din tara

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a anuntat ce masuri ia Guvernul pentru a face fata indundatiilor anuntate in mai multe localitati din tara. Am convocat in aceasta dimineata comandament.

VIDEO. Doi pusti au scos la imprimanta mai multe bancnote de 500 de lei si au plecat direct in oras cu ele. Cum s-a terminat totul

Doi pusti au scos la imprimanta mai multe bancnote de 500 de lei si au plecat direct in oras cu ele. Baietii au pus la cale un experiment social sa vad cum reactioneaza oamenii pe strada cand sunt pusi.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )