Libnet.ro
UNICEF

21:45

Trafic iNGREUNAT pe Calea 13 Septembrie din Capitala timp de cateva saptamani. Lucrari de REABILITARE incepand de marti

B1 B1,
Trafic iNGREUNAT pe Calea 13 Septembrie din Capitala timp de cateva saptamani. Lucrari de REABILITARE incepand de marti

Circulatia rutiera va fi ingreunata pe Calea 13 Septembrie din Capitala, incepand de marti si pana in 3 noiembrie, perioada in care vor avea loc lucrari de decopertare a. continuă pe B1

Trafic ingreunat pe Calea 13 Septembrie din Capitala timp de cateva saptamani, incepand de marti, din cauza unor lucrari

Circulatia rutiera se va desfasura cu dificultate pe Calea 13 Septembrie din Capitala, incepand de marti si pana in 3 noiembrie, cand vor avea loc lucrari de decopertare a carosabilului.

Trafic ingreunat pe Calea 13 Septembrie din Capitala timp de cateva saptamani, incepand de astazi, din cauza unor lucrari

Circulatia rutiera va fi ingreunata pe Calea 13 Septembrie din Capitala, incepand de marti si pana in 3 noiembrie, perioada in care vor avea loc lucrari de decopertare a carosabilului.

[P] Case pasive, locuinte inteligente de lux si cartiere construite inclusiv cu infrastructura, la Targul Imobiliarium din Capitala

Targul Imobiliarium din Capitala 13-15 octombrie, Baneasa Shopping City) reuneste pentru prima data toate tipurile de case inteligente existente in Romania. Gama de oferte a targului tehnologizat de locuinte Imobiliarium este completa: de la conceptul de case verzi de lux, promovate de ansamblul Amber Gardens si proiectele rezidentiale dezvoltate cu infrastructura completa propuse de Riverside la complexul Satul Scandinav in care se regasesc spatii de agrement si relaxare, piscina, jacuzzi, teren de sport multifunctional, parc de relaxare, zona de barbeque si zona de petrecere.

Minerul ranit la Mina Lupeni si adus la Spitalul Floreasca din Capitala a murit

Minerul ranit joi in urma surparii de la Mina Lupeni si adus la Spitalul Floreasca din Capitala a decedat ieri.

Trafic ingreunat pe DN 1, in Ilfov, din cauza apei acumulate pe carosabil

Circulatia pe DN 1 este ingreunata, duminica dimineata, pe sensul catre Capitala, pe raza orasului ilfovean Otopeni in zona magazinului de instalatii sanitare Romstal), din cauza acumularilor de apa de pe carosabil, anunta Centrul Infotrafic.

Trafic ingreunat pe A2 din cauza cetii, vizibilitate sub 100 de metri

Traficul se desfasoara dificil pe maim multe artere rutiere din judetul Calarasi din cauza cetii dense. Pe autostradaA2,tronsonul Cernavoda - Constanta, circulatia este pe alocuri, sub100de metri. Din acelasi motiv, se circula ingreunat si pe autostrada A4Ovidiu Agigeavizibilitate sub 100 de metri).

Un constantean deschide in Centrul Vechi din Capitala un hotel de 5 stele inspirat de Castelul Peles

Un hotel de 5 stele, cu un interior inspirat de Castelul Peles, va fi deschis in centrul Bucurestiului de un antreprenor constantean. Unitatea va functiona in Palatul Camerei de Comert din martie 2018, dupa o investitie de 500. 000 euro.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )