Libnet.ro
UNICEF

17:01

Vesti bune: circulatie ingreunata din cauza ninsorii, dar niciun drum blocat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vesti bune: circulatie ingreunata din cauza ninsorii, dar niciun drum blocat

Circulatia este ingreunata pe mai multe drumuri din judetele Arges, Covasna, Hunedoara, Ilfov, Dambovita, Giurgiu, Gorj, Mehedinti, Prahova, Olt, Teleorman si Valcea, unde s-a depus un strat de zapada intre unu si trei centimetri, insa nu sunt portiuni. continuă pe Wall-Street Ro

Traficul spre si in statiunea Harghita Bai se desfasoara cu dificultate, din cauza ninsorii

Circulatia rutiera spre si in statiunea Harghita Bai se desfasoara cu dificultate, luni, din cauza ninsorii viscolite, mai multi soferi care au ramas cu masinile blocate in zapada fiind ajutati de jandarmii montani, informeaza Mediafax.

Circulatia spre si in statiunea Harghita Bai se desfasoara cu dificultate din cauza ninsorii viscolite

Circulatia rutiera spre si in statiunea Harghita Bai se desfasoara cu dificultate, luni, din cauza ninsorii viscolite, soferii ramasi blocati cu masinile in zapada fiind ajutati de jandarmi montani,.

Trafic ingreunat din cauza ninsorii. Drumurile nationale din cinci judete sunt afectate

Traficul este ingreunat, marti dimineata, pe mai multe drumuri nationale din judetele Valcea, Caras-Severin, Bihor, Alba si Harghita, unde s-a depus un strat de zapada intre unu si trei centimetri. Nu.

Mai multe localitati din sase judete din sudul tarii au ramas fara energie electrica din cauza ninsorii

Ninsoarea si viscolul au lasat fara curent electric, miercuri, 16 localitati din judetele Dambovita, Olt, Mehedinti, Giugriu, Valcea si Dolj. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, echipele de la.

Avarii la retelele de distributie a energiei electrice si caderi de piatra pe DN 57 la Dubova din cauza ninsorii

Din cauza zapezii cazute in ultimele ore in judetul Mehedinti, patru localitati au ramas fara energie electrica, iar un drum a fost blocat partial.

Circulatie ingreunata in cinci judete, din cauza zapezii. Care sunt zonele afectate.

Circulatia este ingreunata, marti dimineata, pe drumuri nationale din cinci judete, unde s-a depus un strat de zapada intre unu si trei centimetri, transmite Mediafax. Centrul Infotrafic a anuntat marti dimineata ca nu sunt drumuri nationale sau autostrazi cu circulatie intrerupta din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere. Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, in judetul Valcea, pe DN 7A Voineasa - Obarsia Lotrului, intre kilometri .

Circulatie ingreunata pe drumuri din 12 judete, din cauza zapezii

Circulatia este ingreunata pe mai multe drumuri din judetele Arges, Covasna, Hunedoara, Ilfov, Dambovita, Giurgiu, Gorj, Mehedinti, Prahova, Olt, Teleorman si Valcea, unde s-a depus un strat de zapada intre unu si trei centimetri, insa nu sunt portiuni de drum inchise din cauza vremii, informeaza Mediafax.

FOTO Trafic ingreunat in vama Giurgiu din cauza ninsorii si a autoritatilor bulgare

Ninsoarea a provocat miercuri probleme in punctul de trecere a frontierei Giurgiu Ruse. Zeci de tiruri au asteptat sa treaca Podul Prieteniei in Bulgaria, dupa ce autoritatile de la nord de Dunare au folosit un singur cantar pentru autovehiculele cu gabarit depasit.

Vesti bune pentru iubitorii de canapea: doar urmaritul sportului la televizor poate face o diferenta

Se pare ca pana si pasionatii de confort au parte de vesti bune cand vine vorba de stilul de viata. Un studiu nou arata cum urmaritul activitatilor fizice la televizor imbunatatesc performanta fizica a individului.

Vesti bune pentru iubitorii de canapea: doar urmaritul sportului la televizor poate avea efecte benefice

Se pare ca pana si pasionatii de confort au parte de vesti bune cand vine vorba de stilul de viata. Un studiu nou arata cum privitul activitatilor sportive la televizor are efecte similare cu realizarea exercitiilor in sine, la nivelul reactiilor organismului.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )