Libnet.ro
UNICEF

08:15

Vremea rea a facut prapad in tara: intre Sinaia si Posada circulatia a fost ingreunata dupa o ploaie torentiala (VIDEO)

B1 B1,
Vremea rea a facut prapad in tara: intre Sinaia si Posada circulatia a fost ingreunata dupa o ploaie torentiala (VIDEO)

Zeci de gospodarii inghitite de puhoaie, hectare intregi de culturi distruse si sute de localnici evacuati din calea apelor. Este bilantul dezastrului produs de viituri in judetele Gorj, Timis s. continuă pe B1

Peste 2.000 de pompieri militari, angrenati in misiunile de inlaturare a efectelor generate de vremea rea

Peste 2. 000 de pompieri militari sunt angrenati, in intreaga tara, in misiunile destinate limitarii si inlaturarii efectelor generate de fenomenele meteorologice de vreme rea, potrivit unui comunicat al IGSU.

Inundatii au facut prapad in mai multe zone din tara: Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava (VIDEO)

Timisul se afla sub alerta. Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava, in apropiere de Gataia. Alte 11 judete se afla sub cod portocaliu de viitura. Inundatii au facut.

Inundatiile au facut prapad in mai multe zone din tara: Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava (VIDEO)

Timisul se afla sub alerta. Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava, in apropiere de Gataia. Alte 11 judete se afla sub cod portocaliu de viitura. Inundatiile au facut de.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )