Libnet.ro
UNICEF

09:45

S-A TERMINAT: 11 state UE cer INTERZICEREA masinilor diesel si pe benzina!

B1 B1,
S-A TERMINAT: 11 state UE cer INTERZICEREA masinilor diesel si pe benzina!

A inceput razboiul impotriva masinilor cu propulsie conventionala. Nu mai putin de 11 state membre ale Uniunii Europene au cerut interzicerea vehiculelor diesel si pe benzina in Europa! Masura ar urma sa fie. continuă pe B1

Danemarca si alte zece state UE cer interzicerea masinilor pe diesel si benzina pana in anul 2040 din cauza efectelor incalzirii globale

Danemarca si alte zece state din Uniunea Europeana cer interzicerea masinilor care functioneaza pe diesel sau benzina. Termenul limita ar fianul 2040. Decizia statelor vine ca raspuns la incalzirea globala, ale carei efecte se resimt deja in intreaga lume.

Danemarca si 10 alte state UE cer interzicerea vehiculelor diesel si pe benzina, pana in 2040

Danemarca, sustinuta de alte 10 tari ale Uniunii Europene, a cerut interzicerea, la nivel european, a vehiculelor diesel si pe benzina pana in 2040, pentru a combate schimbarile climatice, relateaza Euronews, citat de Mediafax.

11 tari din Uniunea Europeana cer interzicerea masinilor pe motorina si benzina. Care este motivul

Vestea ca 11 tari din Uniunea Europeana cer interzicerea masinilor pe motorina si benzina a venit la inceputul acestei saptamani. in cateva dintre respectivele state deja au fost puse in practica anumite masuri, pentru posibilele reglementari. Ce tari UE cer interzicerea masinilor pe motorina si benzina? Atat Danemarca, dar si alte zece state ce fac .

Rares Bogdan vine cu VESTI iNGROZITOARE despre INTERZICEREA masinilor pe benzina si pe motorina in Romania

Rares Bogdan a venit cu vesti ingrozitoare despre interzicerea masinilor pe benzina si motorina in Romania, dupa ce a vazut initiativa Danemarcei, care, sustinuta de 10 tari din UE, a cerut interzicerea,.

Filmul Joker a creat isterie in intreaga lume. Tot mai multe persoane cer interzicerea peliculei

Lansarea filmului Joker a creat isterie in intreaga lume. Multi spectatori au iesit din sala si acum cer interzicerea peliculei. Filmul Joker a creat isterie in intreaga lume Filmul Joker a fost lansat recent in cinematografe. Thrillerul psihologic american 2019, regizat de Todd Phillips, a creat isterie in intreaga lume. Unii spectatori au parasit salile .

Lansarea Joker a iscat noi controverse: spectatorii au parasit salile de cinema in timpul proiectiilor si cer interzicerea filmului

Lansat recent in cinematografe, Joker starneste controverse, iar unii spectatori au parasit salile de cinema si cer interzicerea filmului, sustinand ca productia instiga la violenta.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2212 seconds )