Libnet.ro
UNICEF

07:30

Gata, e OFICIAL: Masinile DIESEL sunt INTERZISE! Care sunt ORASELE in care soferii cu autoturisme pe motorina NU mai pot intra!

B1 B1,
Gata, e OFICIAL: Masinile DIESEL sunt INTERZISE! Care sunt ORASELE in care soferii cu autoturisme pe motorina NU mai pot intra!

Era masinilor diesel sta sa apuna. Cateva mari orase europene au anuntat deja interzicerea circulatiei autoturismelor pe motorina, iar comisarul european pentru piata interna si industrie crede ca, in. continuă pe B1

Gata, e OFICIAL: Masinile diesel sunt interzise in toata Europa! Comisia Europeana a facut anuntul care nu mai lasa loc la interpretari!

Comisarul europeanElzbieta Bienkowska pentru piata interna si industrie a dat verdictul si a precizat ca, in cativa ani, autoturismele pe motorina vor disparea complet. S-a terminat cu.

E OFICIAL, masinile DIESEL sunt INTERZISE: Ce se intampla cu proprietarii romani care au autoturisme pe motorina

Era masinilor pe motorina pare ca a apus. Proprietarii germani de masini Diesel incep sa scape autoturisme cat mai repede cu putinta inainte ca acestea sa fie interzise. Multe din ele ajung in Romania, pe.

Nu se mai poate face nimic, masinile diesel sunt interzise OFICIAL: Decizie definitiva luata la tribunal in cazul autoturismelor pe motorina

Tribunalul administrativ federal din Leipzig a anuntat ca oraselor germane le-a fost permis sa interzica circulatia autovehiculelor diesel vechi. Aceasta masura are rolul de a aduce nivelul de poluare a.

Centrul pentru Jurnalism Independent raspunde Jandarmeriei, care a sustinut ca purtarea unui ecuson cu Press nu reprezinta un act oficial: nsemnele de presa sunt singurele care pot atesta calitatea de jurnalist, acest lucru nu e reglementat n alt fel n R

Centrul pentru Jurnalism Independent CJI) critica interventia agresiva a jandarmilor impotriva protestatarilor pasnici, in timpul protestului desfasurat miercuri seara in Bucuresti, si considera totodata inacceptabil tratamentul brutal aplicat jurnalistului Paul Arne Wagner, care a fost ridicat din zona Pietei Victoriei si retinut la sectie timp de mai multe ore. ActiveWatch si APADOR-CH, dupa protestele de miercuri: Solicitam MAI si Jandarmeriei demararea unei anchete interne.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )