Libnet.ro
UNICEF

15:15

Masinile diesel, INTERZISE oficial: Soferii romani mai pot CIRCULA acum doar o SCURTA PERIOADA...

B1 B1,
Masinile diesel, INTERZISE oficial: Soferii romani mai pot CIRCULA acum doar o SCURTA PERIOADA...

Conducatorii auto germani doresc sa scape cat mai repede de masinile Diesel pe care le detin, inainte de a fi interzise total. Astfel, piata din Romania este plina de astfel de autovehicule vechi, fiind multi. continuă pe B1

Masinile DIESEL, interzise OFICIAL! Situatie grea pentru soferii romani: Cat mai pot circula in MARILE ORASE

Soferii care au masini diesel au primit o grea lovitura in 2018. Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, este de parere ca, in cativa ani, masinile diesel nu.

Masinile diesel, interzise oficial: Cine are automobil pe motorina va primi banii inapoi! De ce acte ai nevoie...

Volkswagen a inceput programul de cumparare si inlocuire a masinilor diesel noi sau aproape noi. Totiul, in contextul in care producatorul auto german a promis o schema de buyback pentru proprietarii de masini.

Masinile diesel, interzise oficial: Veste BOMBA pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule

Soferii care au masini diesel motorina au motive serioase de ingrijorare dupa ce mai multe tari vest-europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina.

Anunt bomba de la Dacia: Ce se intampla cu 530.296 de autovehicule. ii priveste pe toti soferii romani

Masinile Dacia sunt din ce in ce mai populare, cresterea vanzarilor producatorului confirmand acest lucru. Astfel, in primele noua luni ale anului, compania de la Mioveni a vandut peste 530. Comparativ.

Anunt oficial. Cati romani au intampinat Anul Nou la concertul Revelion Centenar din Piata Constitutiei

Revelion Centenar, cea mai mare petrecere in aer liber din Bucuresti, organizata de Primaria Capitalei prin ARCUB, a reunit luni seara peste 70. 000 de participanti in Piata Constitutiei, a informat marti.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )