Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie: Achizitionarea de noi masini diesel si pe benzina ar putea fi interzisa dupa 2040

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Achizitionarea de noi masini diesel si pe benzina ar putea fi interzisa dupa 2040

Guvernul May urmeaza sa anunte o interdictie pentru achizitionarea de noi masini diesel si pe benzina dupa 2040, intr-o incercare de a combate poluarea aerului din Marea Britanie. Aceasta masura vine la aproape trei saptamani dupa ce Franta a anuntat ca va opri vanzarea de masini diesel si pe benzina pana in 2040, transmite BBC, citat de News. ro. continuă pe Hotnews

Marea Britanie: Achizitionarea de noi masini diesel si pe benzina ar putea fi interzisa dupa 2040

Guvernul May urmeaza sa anunte o interdictie pentru achizitionarea de noi masini diesel si pe benzina dupa 2040, intr-o incercare de a combate poluarea aerului din Marea Britanie. Aceasta masura vine la aproape trei saptamani dupa ce Franta a anuntat ca va opri vanzarea de masini diesel si pe benzina pana in 2040, transmite BBC, citat de News. ro.

Vanzarea masinilor diesel si pe benzina ar putea fi interzisa in Marea Britanie pana in 2040

Guvernul britanic ia in calcul interzicerea vanzarii tuturor noilor autovehicule diesel si benzina pana in 2040, in incercarea de a incuraja oamenii sa treaca la vehicule electrice si hibride, scrie telegraph. co. uk. in paralel, se iau in calcul impunerea unor restrictii dure asupra celor mai poluante vehicule diesel, din 2020.

Olanda si Marea Britanie sunt cele mai mari canale prin care corporatiile evita taxele

Olanda si Marea Britanie reprezinta canale pentru 37% din banii care se indreapta spre paradisurile fiscale, dintre care majoritatea au legaturi puternice cu Marea Britanie, relateazaThe Guardian.

Marea Britanie si SUA pregatesc un acord comercial post-Brexit

Secretarul britanic pentru Comert, Liam Fox, avea programata pentru ieri, la Washington, o intalnire cu reprezentantul pentru Comert al SUA, Robert Lighthizer, si cu secretarul pentru Comert, Wilbur Ross, in conditiile in care Marea Britanie se pregateste pentru incheierea cat mai rapida a unui acord comercial transatlantic dupa ce va iesi din Uniunea Europeana Brexit).

Presa: Marea Britanie nu va reusi sa obtina un acord comercial cu UE in urmatorii doi ani, pana la finalizarea procesului de Brexit

Marea Britanie probabil nu va finaliza negocierile pe tema unui acord comercial cu Uniunea Europeana pana in momentul iesirii din Blocul comunitar, astfel ca Guvernul Theresa May pregateste o procedura tranzitorie post-Brexit.

Marea Britanie si Statele Unite se pregatesc pentru un acord comercial post-Brexit

Secretarul britanic pentru comert Liam Fox se va intalni azi la Washington cu reprezentantul pentru comert al Statelor Unite Robert Lighthizer si secretarul pentru comert Wilbur Ross. Marea Britanie doreste sa incheie cat mai rapid un acord comercial trans-atlantic dupa iesirea din UE, transmite Bloomberg.

Care sunt divergentele dintre UE si Marea Britanie. Peste 200.000 de romani sunt vizati direct

In Marea Britanie, cu peste 230. 000 de persoane, romanii sunt a treia comunitate, ca nationalitate. Echipele de negociatori ai Uniunii Europene si Marii Britanii nu au ajuns la o pozitie comuna.

Seful Aston Martin spune ca este absurd planul guvernului britanic de a interzice dupa 2040 vanzarea de masini pe motorina si pe benzina

Seful Aston Martin a criticat dur planurile guvernului britanic de a interzice vanzarea de masini diesel si pe benzina dupa 2040, spunand ca autoritatile ar trebui sa se asigure ca exista si fabrici de baterii in Marea Britanie, fiindca in prezent totul este adus din China. Acum, sub 4% dintre masinile noi vandute in Marea Britanie sunt electrice. Daca guvernul vrea sa dea aceste legi, atunci trebuie sa si ajute pe masura. In caz contrar vor duce la distrugerea unei parti din industrie, spune seful companiei.

Marea Britanie vrea sa interzica vanzarea masinilor diesel si pe benzina in 2040

Regatul Unit vrea sa reduca poluarea cu orice pret, iar pentru aceasta ar putea chiar sa interzica definitiv vanzarea masinilor diesel si pe benzina in 2040. Ministrul Mediului este asteptat sa prezinte un plan.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )