Libnet.ro
UNICEF

16:00

ATENTIE, SOFERI! Acestea sunt PERMISELE de conducere din Romania INTERZISE in Germania

B1 B1,
ATENTIE, SOFERI! Acestea sunt PERMISELE de conducere din Romania INTERZISE in Germania

Autoritatile din Germania nu recunosc permisele de conducere si certificatele de pregatire a soferilor obtinute in Republica Moldova si preschimbate apoi in Romania, informeaza publicatia Auto Expert. continuă pe B1

ATENTIE, SOFERI! Acestea sunt PERMISELE de conducere din Romania INTERZISE in Germania

Autoritatile din Germania nu recunosc permisele de conducere si certificatele de pregatire a soferilor obtinute in Republica Moldova si preschimbate apoi in Romania, informeaza publicatia Auto Expert.

Care sunt orasele din Romania care se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii

Cluj-Napoca, Timisoara si Galati sunt orasele in care autoritatile se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii, la polul opus fiind Ploiesti, Constanta si Craiova, insa niciuna din marile primarii din Romania nu a acumulat macar jumatate din scorul.

Tinerii din Romania, Bulgaria, Italia si Spania vor fi sprijiniti in vederea angajarii

600 de tineri din Romania, Bulgaria, Italia si Spania, cu varsta cuprinsa intre 18 si 29 de ani, care nu sunt la scoala, nu urmeaza o forma de pregatire si nici nu muncesc NEET) vor beneficia, in perioada 2018-2021, de instruire si suport pentru a.

Sinteza zilei. Defrisarile din Romania, subiect de documentar la BBC

Defrisarile din Romania au devenit subiect de documentar la postul britanic de televiziune BBC.

UDMR, mesaj la sedinta solemna de Centenar: Comunitatea maghiara din Romania a reusit sa-si pastreze identitatea

Senatorul UDMR Novak Csaba-Zoltan a afirmat, miercuri, la sedinta solemna a Parlamentului, ca maghiarii din Romania nu se pot raporta la acest Centenar la fel ca majoritatea romanilor, intrucat ceea ce.

A avut cel mai TARE talk-show din Romania, dar s-a retras de ani buni. Cum arata si cu ce se ocupa acum MARIUS TUCA (FOTO)

S-au scurs 20 de ani de cand era regele absolut al talk-show-urilor din Romania. Astazi, Marius Tuca, retras de ani buni, este un boem manager de radio care scrie constant poezii. Proprietar al Smart FM, fostul.

Studentii la Medicina ii raspund ministrului Pintea: Exista multe motive pentru care medicii tineri pleaca din Romania

Federatia Asociatiilor Studentilor in Medicina din Romania FASMR) a reactionat, marti, dupa ce ministrul Sanatatii Sorina Pintea a anuntat ca ia in calcul incheierea unui act aditional la contractele de munca ale rezidentilor, astfel incat acestia sa.

CNAIR: Nu sunt drumuri inchise din cauza conditiilor meteo

Drumarii au raspandit miercuri aproximativ 6618 tone material antiderapant iar in prezent nu sunt sectoare de drum national sau autostrada inchise din cauza conditiilor meteorologice, se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

Reportaj BBC. Presa straina scrie despre padurea rara din Romania care dispare, din cauza defrisarilor ilegale

In Romania se afla una dintre ultimele mari paduri de fagi din Europa. Este vorba despre parcul National Domogled Valea Cernei, care a ajuns si in presa internationala. Nu este cazul sa ne bucuram, pentru ca jurnalistii BBC au scris despre defrisarile.

A plecat cineva din Romania de drag? Oana Pellea: Anul acesta, pentru prima data in viata mea, mi-am pus problema ca poate ar trebui sa plec si eu din tara

M-am surprins pe mine anul acesta cand, pentru prima data in viata mea, mi-am pus problema ca poate ar trebui sa plec si eu din tara, a marturisit actrita Oana Pellea, intr-un interviu pentru.

ştiri din Auto

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )