Libnet.ro
UNICEF

20:00

LOVITURA cumplita pentru soferi! inca un mare oras in care masinile au fost INTERZISE! E fara precedent

B1 B1,
LOVITURA cumplita pentru soferi! inca un mare oras in care masinile au fost INTERZISE! E fara precedent

Localitatea spaniola Pontevedra a devenit unul dintre putinele orase din lume in care traficul a fost complet interzis in zona centrala in ciuda acestei masuri radicale locuitorii se arata multumiti de. continuă pe B1

Lovitura grea pentru Darius Valcov! Ce a decis Curtea de Apel Craiova

Lovitura grea pentru Darius Valcov! Curtea de Apel Craiova a decis sa inceapa judecarea dosarului in care este acuzat de instigare la dare si luare de mita, desi acesta a depus mai multe contestatii, pe care ma.

SOC iN TENIS! ACCIDENTARE cumplita pentru SIMONA HALEP! Vestile nu sunt deloc bune

Antrenamentul Simona Halep, de dinaintea debutului la turneul de la Wuhan din China a fost intrerupt, duminica. Sportiva a acuzat dureri de spate. Sportiva a avut nevoie de o pauza de cateva minute, in care.

Ion Cristoiu, scenariu-bomba. Ce urmaresc de fapt pucistii din PSD. Ar fi lovitura decisiva pentru Liviu Dragnea

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste despre un plan B al pucistilor din PSD, care ar urmari nu demiterea lui Liviu Dragnea, ci excluderea sa din partid. O alta posibilitate la vot ar fi cea a unei victorii.

VIDEO Cum arata primele trenuri de mare viteza care ajung n Hong Kong si de ce sunt att de controversate

De duminica trenurile de mare viteza ajung si in Hong Kong, teritoriu care va fi legat direct de 44 de orase mari din China, tara a carei retea feroviara de mare viteza a depasit 25. 000 km. Trenul Hong Kong - Shenzen - Canton a starnit uriase controverse, fiindca intr-o parte din super-gara din Hong Kong se va aplica legea mai dura de pe continent si multi spun ca este o incalcare a suveranitatii teritoriului Hong Kong care are statut special, justitie independenta si o buna parte dintre institutii sunt inspirate din cele britanice.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )