Libnet.ro
UNICEF

14:45

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Fabricile din Uniunea Europeana, in pragul falimentului. Ce se intampla in Romania

B1 B1,
Masinile diesel, interzise OFICIAL: Fabricile din Uniunea Europeana, in pragul falimentului. Ce se intampla in Romania

Pe piata auto din Uniunea Europeana in 2030, pe fondul preocuparilor legate de calitatea aerului si standardele privind emisiile, vanzarile autovehiculelor diesel ar putea scadea pana la nivelul de 5%. Mai. continuă pe B1

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Soferii se grabesc sa isi vanda iN PIERDERE masinile pe motorina! Situatia din Romania

In 2030, pe fondul preocuparilor legate de calitatea aerului si standardele privind emisiile, vanzarile vehiculelor diesel ar putea scadea pana la nivelul de 5% pe piata auto din Uniunea Europeana. Cota.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Anuntul vine de la Comisia Europeana. Pana cand mai ai voie sa circuli...

Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, este de parere ca, in cativa ani, masinile diesel nu vor mai putea fi vazute pe strazi. S-a terminat cu autovehiculele diesel.

Lege noua pentru casatoriile din Uniunea Europeana. Vor fi interzise...

Deputatii europeni au cerut miercuri interzicerea in Uniunea Europeana a casatoriilor intre minori si a celor fortate, cu o varsta minima obligatorie de 18 ani stabilita in intreg blocul comunitar,.

inca o tara din Uniunea Europeana are probleme in zona euro

Noul Guvern italian nu va adopta anul acesta masuri pentru reducerea deficitului, asa cum cum a solicitat Comisia Europeana, si este de asemenea pregatit sa majoreze tinta de deficit pe 2019, a afirmat marti.

Masinile Diesel, DISPAR din Europa. Decizia, dupa SCANDALUL de la Volkswagen

Masinile diesel vor reprezenta doar 5% din piata auto europeana, pana in 2030, arata un studiu citat de BBC News. Vanzarile de masini diesel au fost afectate la nivel mondial de scandalul emisiilor poluante.

Masinile Diesel DISPAR din Europa. Decizia, dupa SCANDALUL de la Volkswagen

Masinile diesel vor reprezenta doar 5% din piata auto europeana, pana in 2030, arata un studiu citat de BBC News. Vanzarile de masini diesel au fost afectate la nivel mondial de scandalul emisiilor poluante.

BOMBA! Masinile diesel la mana a doua, interzise in Romania! Ce mai pot face soferii...

Desi era masinilor diesel pare sa apuna, dupa ce mai multi producatori au anuntat ca se concentreaza pe dezvoltarea vehiculelor electrice, romanii preferand masinile pe benzina si motorina. insa,.

Propunere surpriza pentru Uniunea Europeana. Ce vrea Marea Britanie sa faca post-Brexit

Premierul britanic, Theresa May, a anuntat vineri ca guvernul sau, divizat in privinta iesirii din UE, a reusit sa ajunga la o pozitie comuna in favoarea crearii unei zone de liber schimb intre Re.

Constitutionalitatea Acordului de Integrare in Uniunea Europeana

Actuala situatie a Uniunii Europene, unde cresc in prim plan partidele populiste, xenofobe, anti-sistem, eurosceptice si antieuropene, a adus comunitatea europeana in fata unor aberatii care risca sa destrame conglomeratul european.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )