Libnet.ro
UNICEF

12:15

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Ce se intampla cu autoturismele romanilor din acest an. E panica mare!

B1 B1,
Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Ce se intampla cu autoturismele romanilor din acest an. E panica mare!

Cu toate ca multa lume stie ca dioxidul de carbon, particulele de praf si oxizii de azot dauneaza grav sanatatii, o adevarata nebunie a fost provicata de interdictiile de circulatie diesel. Astfel,. continuă pe B1

Masinile diesel, interzise oficial, romanii au intrat in panica: Anuntul a fost facut de Comisia Europeana, masura a intrat in vigoare

Comisarul european pentru piata interna si industrie crede ca, in cativa ani, masinile diesel nu vor mai putea fi vazute pe strazi.

Masinile diesel, interzise oficial: Decizia soc e confirmata chiar de la Tribunal! Situatia e critica in Romania...

Orasele germane au dreptul sa interzica circulatia autovehiculelor diesel vechi, pentru a aduce nivelul de poluare a aerului in conformitate cu normele Uniunii Europene, a anuntat vineri Tribunalul administrativ fe.

Fiscul incepe vanatoarea romanilor din strainatate

Fiscul incepe vanatoarea romanilor din strainatate. Ambasadele si consulatele au fost anuntate ca trebuie sa ii identifice pe romanii care au venituri in alte tari si sa ii convinga sa se.

Masinile diesel sunt INTERZISE OFICIAL: Cine are autoturisme pe motorina primeste banii inapoi! De ce acte ai nevoie

Volkswagen a promis o schema de buyback pentru proprietarii de masini cu motoare pe motorina cumparate dupa adoptarea legii care permite fiecarui oras sa reglementeze circulatia masinilor diesel. Astfel,.

Masinile vechi, interzise in centrul Capitalei

Cine are masina mai veche de 20 de ani, nu va mai putea intra cu ea in centrul Bucurestiului. Autoturismele non euro, EURO 1 si EURO 2 vor fi complet interzise acolo, iar, ca sa poata circula in restul.

Stirile ProTV: Reactia romanilor din diaspora la vestea ca autoritatile vor sa-i inscrie pe site-ul ANAF

Ministerul Finantelor vrea ca romanii din strainatate sa afle online ce datoreaza Fiscului din tara, oriunde s-ar afla ei.

Fiscul e pe urmele romanilor din Diaspora

Fiscul a pus ochii pe romanii din Dispora! Vrea sa afle TOTUL despre cele aproximativ 4 milioane de romani care lucreaza in strainatate. Unde lucreaza, ce venituri au, daca sunt rezidenti sau nerezidenti sau.

A anuntat oficial. Vedeta se retrage din televiziunea din Romania. Care este motivul

O vedeta TV indragita de multi romani se retrage din televiziune in aceasta toamna. Din ce motiv paraseste lumea reflectoarelor? Vedeta se retrage din televiziunea din Romania Iscusit, haios, ai fi crezut ca va ramane vesnic pe micile ecrane. Placut de multa lume pentru umorul sau, dar si pentru sfaturile cu care venea in completare .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )