Libnet.ro
UNICEF

21:00

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Veste BOMBA pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii!

B1 B1,
Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Veste BOMBA pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii!

Soferii care au masini diesel motorina au motive serioase de ingrijorare, tot mai multe tari vest europene au impunand sau intentionand sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu. continuă pe B1

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Cine are autoturisme pe motorina, primeste banii inapoi! De ce acte ai nevoie...

Vesti bune! Producatorul de masini Volkswagen a anuntat ca va realiza o schema de buyback pentru toti detinatorii de masini diesel cumparate dupa adoptarea legii care permite fiecarui oras sa reglementeze.

PANICA printre toti soferii romani, masinile diesel sunt interzise oficial: in ce orase deja nu mai poti circula!

Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, este de parere ca, in cativa ani, masinile diesel nu vor mai fi vazute pe strazi.

Veste proasta pentru Simona Halep. Scenariul cel mai pesimist, dupa eliminarea de la US Open

Simona Halep a mai primit o veste proasta, dupa eliminarea de la US Open. Sportiva noastra poate fi depasita in clasamentul WTA de Elina Svitolina, care s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la New York. Scenariul cel mai pesimist pentru Halep este sa ajunga pe locul 6 la finalul competitiei din Statele .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )