Libnet.ro
UNICEF

09:30

Masinile diesel sunt interzise oficial: Veste bomba pentru 3 milioane de masini din Romania! Pe unde nu mai au voie sa circule romanii...

B1 B1,
Masinile diesel sunt interzise oficial: Veste bomba pentru 3 milioane de masini din Romania! Pe unde nu mai au voie sa circule romanii...

Soferii care au masini diesel motorina au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu. continuă pe B1

Panica printre soferii romani, masinile diesel sunt interzise oficial: in ce orase deja nu mai poti circula

Masinile diesel vor fi interzise in viitor. Anuntul a fost facut de primarii unor mari orase, in cadrul unui eveniment despre imbunatatirea calitatii aerului.

Masinile diesel sunt interzise oficial: Cine are autoturisme pe motorina, primeste banii inapoi! De ce acte ai nevoie...

Volkswagen a promis o schema de buyback pentru proprietarii de masini diesel cumparate dupa adoptarea legii care permite fiecarui oras sa reglementeze circulatia masinilor diesel. VW, cel mai mare producator ge.

VESTE BOMBA PENTRU PENSIONARII din ROMANIA! S-A TERMINAT! Este ULTIMUL an in care mai pot face ASTA!

Atentie, romani! in acest an, angajatii din Romania vor putea iesi mai devreme la pensie, dar doar daca indeplinesc cateva conditii! SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA.

Veste uriasa pentru Ianis Hagi. Cu ce echipa faimoasa a semnat fiul regelui pentru o suma fabuloasa

Fiul regelui a reusit sa se transfere la o echipa celebra care face parte din Regatul Unit. Ce ce echipa a semnat tanarul sportiv? Oare va reusi sa se impuna? Cu ce echipa a semnat Ianis Hagi? Jucatorul nationalei de tineret a Romaniei U21 a fost prezentat oficial ca noul jucator al celor de la .

Digi RCS RDS, Orange si Vodafone, veste proasta pentru toti romanii. Ce se intampla cu preturile apelurilor din roaming dupa Brexit

Consensul larg dintre economisti este ca Brexitul va reduce venitul real pe cap de locuitor al Regatului Unit pe termen mediu si lung. Brexit ar reduce imigratia din tarile Spatiului Economic European spre Marea Britanie si prezinta provocari pentru invatamantul superior de acolo. Gama de efecte se raspandeste si rasfrange si asupra liantului comunicarii la .

Veste proasta pentru romani! Ce se intampla cu vechimea in munca, incepand cu 2021

Desi in trecut toti romanii s-au bucurat ca isi pot cumpara vechime in munca, pentru o pensie mai mare, se pare ca bucuria lor nu a tinut prea mult. Iata ce se intampla cu vechimea in munca, incepand cu 2021. Veste proasta pentru romani Imediat dupa ce au primit vestea ca vor putea sa-si cumpere .

Masinile diesel, interzise oficial: Ce se intampla cu autoturismele romanilor din acest an. E panica mare!

Tribunalele impun inerdctii in cazul masinilor mai vechi cu mtoare diesel in cazul Germaniei. Aceste reglementari au produs o intreaga isterie in randul cetatenilor. Totusi, masurile sunt de inteles in co.

VESTE SOC pentru TOTI SOFERII de peste 31 de ani! Toti POSESORII de PERMIS AUTO sunt GRAV AFECTATI

Mare atentie, soferi! Conform unor statistici, portretul robot al soferului din Romania care este implicat in cele mai multe accidente este un sofer tanar la volanul unei masini foarte puternice.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )