Libnet.ro
UNICEF

20:32

Masinile diesel sunt interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii...

B1 B1,
Masinile diesel sunt interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii...

Soferii care au masini diesel motorina au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu. continuă pe B1

Panica printre soferii romani, masinile diesel sunt interzise oficial: in ce orase deja nu mai poti circula!

Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, este de parere ca, in cativa ani, masinile diesel nu vor mai putea fi vazute pe strazi, scrie romaniatv. net.

Masinile DIESEL sunt INTERZISE OFICIAL: Cine are autoturisme pe motorina, PRIMESTE BANII iNAPOI! De ce ACTE ai nevoie

Vesti bune pentru posesorii de masini cu motor pe motorina, in contextul in care tot mai multe orase din Europa au inceput sa impuna masuri privind restrictionarea circulatiei acestora din cauza emisiilor.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Ce se intampla cu autoturismele romanilor din acest an. E panica mare!

Proprietarii de masini diesel ar putea ramane in garaj cu automobilele pe care le detin, fiindca aceste autovehicule ar putea fi interzise complet. incepand din acest an, metropole precum Frankfurt sau Koln.

Veste buna pentru romanii din Regatul Unit: Cetatenii UE fara permis de rezidenta NU vor fi deportati automat

Cetatenii UE nu vor fi deportati automat daca nu se inscriu pentru permisul de rezidenta pana la termenul limita fixat pentru 30 iunie 2021, a anuntat guvernul Regatului Unit, potrivit BBC. Un numar de.

Veste-soc pentru soferii acestui oras din Romania. Se interzice total circulatia masinilor sub Euro 4

Surpriza totala pentru mii de soferi din municipiul Iasi. Conducerea primariei vrea interzicerea totala a circulatiei autoturismelor cu norma de poluare sub Euro 4 in perioada urmatoare.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )