Libnet.ro
UNICEF

05:45

Masinile diesel sunt interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii...

B1 B1,
Masinile diesel sunt interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii...

Soferii care au masini diesel motorina au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Comisia. continuă pe B1

Panica printre soferii romani, masinile diesel sunt interzise oficial: in ce orase nu mai poti circula!

Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, este de parere ca, in cativa ani, masinile diesel nu vor mai putea fi vazute pe strazi, potrivit romaniatv. net. Declaratia vine.

Masinile diesel sunt interzise oficial: Ce se intampla cu autoturismele romanilor din acest an. E panica mare!

Probleme mari pentru soferii cu autoturisme care functioneaza pe motorina, dupa ce s-a confirmat ca dioxidul de carbon, particulele de praf si oxizii de azot dauneaza grav sanatatii. Prin urmare, posesorii.

MASINILE DIESEL SUNT INTERZISE OFICIAL. Cine are autoturisme pe motorina primeste BANII iNAPOI! De ce acte ai nevoie...

Volkswagen a promis o schema de buyback pentru proprietarii de masini diesel cumparate dupa adoptarea legii care permite fiecarui oras german sa reglementeze circulatia acestor autoturisme. Volkswagen a.

Veste bomba pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii lor din aceasta luna... Vezi daca esti pe lista!

Pensionarii primesc o veste nesperata! Toti romanii cu pensii mai mici de 600 de lei se vor bucura de o indemnizatie sociala, scrie stiripesurse. ro. Publicatia noteaza ca, din anul 2019, pensia minima va.

Veste buna pentru companiile europene din industria de aparare! Germania REFUZA aeronavele F-35

Un oficial din Ministerul german al Apararii a afirmat ca avionul F-35 Joint Strike Fighter nu este finalist in cursa pentru inlocuirea flotei de avioane Tornado, conform site-ul AugenGeradeaus, transmite.

Vrei sa muncesti in afara tarii? Vezi care sunt cele mai bune orase pentru expati

Intr-o lume din ce in ce mai interconectata si avansata tehnologic, locurile de munca si oportunitatile de cariera sunt extrem de variate, scrie Goabroad. com. Tot mai multe companii isi dau seama de avantajele oferite de munca la distanta, iar.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )