Libnet.ro
UNICEF

17:01

Bolt anunta o noua investitie de peste 10 milioane Euro

Hotnews Hotnews,
 Bolt anunta o noua investitie de peste 10 milioane Euro

Startup-ul de ridesharing Bolt, rivalul european al Uber, spune marti ca va investi peste 10 milioane de euro, in urmatorii 6 ani, pentru neutralizarea poluarii generate de masinile care efectueaza transporturi de persoane prin aplicatia sa. continuă pe Hotnews

Guvernul Dancila vrea sa dea 10 milioane de euro pe un sistem IT national pentru adoptie: Ce servicii vor fi disponibile cetatenilor

Guvernul vrea sa aprobe marti necesitatea unor cheltuieli de 45,9 milioane de lei pentru crearea unui sistem IT national pentru adoptii. Sistemul va fi implementat in 3 ani din fonduri UE nerambursabile si de la bugetul de stat. Cetatenii si mediul publicprivat vor putea folosi urmatoarele servicii: accesarea online a informatiilor referitoare la proceduriformulare, descarcarea si incarcarea online a formularelor si servicii de suporthelpdesk, se arata in nota de fundamentare a proiectului.

Investitie a statului de peste 30 de milioane de euro cuprinsa de flacari. A ars aproape o zi si o noapte

Rampa de gunoi ecologica a Consiliului Judetean Botosani a ars in acest weekend. Investitia a fost facuta acum trei ani, din fonduri europene, si a costat peste 30 de miloane de euro. Pompierii s-au chinuit 24 de ore sa stinga focul care s-a intins pe o suprafata foarte mare. Urmeaza evaluarea pagubelor si stabilirea cauzei incendiului.

S-a semnat contractul de finantare, de peste 2 milioane de euro, pentru noua policlinica din Alba Iulia. Lucrarile vor afecta activitatea blocului operator

Dupa circa 15 ani de exil, pana la jumatatea anului 2022, Policlinica din Alba Iulia va reveni in sediul construit initial in anul 1973, ca urmare a contractarii proiectului prin care Consiliul Judetean Alba va utiliza peste 10 milioane lei pentru modernizarea si extinderea cladirii din incinta Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia.

Vodafone si UPC incep integrarea, proces care va dura circa 3 ani: Bonusuri pentru cei aproape 10 milioane de clienti

Aproape 10 milioane de clienti, o retea fixa care acopera 3,1 milioane de gospodarii si venituri anuale cumulate de aproape un miliard de euro. Asa arata in linii mari noul jucator rezultat in urma preluarii UPC de catre Vodafone, dar procesul de integrare abia incepe si va dura probabil circa 3 ani, a declarat marti Murielle Lorilloux, directorul general al Vodafone Romania. Pentru a sarbatori o luna de la achizitie, cele doua companii au lansat bonusuri cu internet nelimitat si acces TV pentru 3 luni.

Meteorologi: Diferente de peste 10 grade intre Nordul si Sudul tarii, in weekend

Vremea se raceste, sambata, in jumatatea de Nord a tarii, in timp ce in Sud va fi o vreme de vara, cu 32 de grade Celsius in zona Olteniei, spun meteorologii, care anunta ca, de duminica, vremea se raceste si in Sud, iar in Capitala, temperaturile scad de la 30 de grade, sambata, la 25, duminica, relateaza Mediafax.

CFR Calatori vrea sa cumpere motorina in valoare de 15,7 milioane euro

Compania de stat CFR Calatori vrea sa cumpere 14. 000 de tone de motorina in valoare de 74,9 milioane lei 15,7 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

CNAIR a lansat o licitatie de 24,3 milioane euro pentru reabilitarea podurilor situate pe A2

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 116 mil.

ştiri din Economie

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )