Libnet.ro
UNICEF

11:00

Schimbare majora la ITP: Milioane de soferi din Romania sunt afectati!

B1 B1,
Schimbare majora la ITP: Milioane de soferi din Romania sunt afectati!

Deputatii au decis sa dea un ragaz soferilor care circula cu Inspectia Tehnica Periodica ITP) expirata. Acestia nu vor mai ramane fara talonul masinii si placutele de inmatriculare, ca acum. Nu. continuă pe B1

Schimbare majora la ITP: Milioane de soferi din Romania sunt afectati!

Deputatii au decis sa dea un ragaz soferilor care circula cu Inspectia Tehnica Periodica ITP) expirata. Acestia nu vor mai ramane fara talonul masinii si placutele de inmatriculare, ca acum. Nu.

De unde dracu au politicienii din Romania atatia bani, tinand cont ca multi sunt bugetari????

De unde dracu au politicienii din Romania atatia bani, tinand cont ca multi sunt bugetari?, este intrebarea pe care si-o pune Alin Coiotu Dinca, intr-o postare pe Facebook. Solistul formatiei.

Care sunt cele mai puternice restaurante din Romania

Piata de restaurante din Romania este evaluata la peste 2,1 miliarde de euro anual, in contextul in care aceasta este puternic fragmentata, cu o serie de nume internationale si romanesti in varful.

PREVIZIUNE APOCALIPTICA! Celebra prezicatoare din ROMANIA a dezvaluit cand va avea loc MARELE DEZASTRUL: Vor fi sute de MORTI

Celebra clarvazatoare din Romania Maria Ghiorghiu sustine ca a prezis in urma cu cateva zile cutremurul catastrofal de 6,9 grade care a macinat duminica Indonezia. Scriam in urma cu o saptamana un.

Klaus Iohannis: Situatia din Romania este proasta. Un politician pe nume Dragnea, impreuna cu cativa acoliti, au pus mana pe putere si incearca sa o foloseasca in interes propriu si personal, pentru a scapa de justitie

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la sedinta Consiliului National al PNL, unde a facut, in discursul sau, o rediografie a situatiei generale din Romania. Situatie este.

Klaus Iohannis: Situatia din Romania este proasta. Un politician pe nume Dragnea, impreuna cu cativa acoliti, au pus mana pe putere si incearca sa o foloseasca in interes propriu si personal, pentru a scapa de justitie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la sedinta Consiliului National al PNL, unde a facut, in discursul sau, o rediografie a situatiei generale din Romania. Situatie este.

Autoritatile au facut anuntul: Proprietarii de masini vechi sunt direct vizati. Se pregateste o schimbare majora

Programul Rabla Clasic 2018 va fi suplimentat cu 30. 000 de tichete dupa prima rectificare bugetara din acest an. Potrivit anuntului venit de la Guvern, programul rabla a fost suplimentat cu 230 de milioane.

O noua schimbare MAJORA! Autoritatile au facut anuntul: Proprietarii de masini vechi, DIRECT VIZATI

Dupa prima rectificare bugetara din acest an, programul Rabla Clasic 2018 va fi suplimentat cu 30. 000 de tichete. Astfel, potrivit anuntului venit de la Guvern, programul rabla a fost suplimentat cu 230 de.

COSMAR pe drumurile din Romania! Doua TIR-uri s-au facut praf in urma unui accident TERIBIL! BILANTUL este halucinant

Un accident grav de circulatie s-a petrecut, luni seara, in judetul Gorj, dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit violent. Din primele informatii reiese ca soferul unui autocamion a incercat sa.

Egiptul a importat 60.000 de tone de grau din Romania

Egiptul, cel mai mare importator mondial de grau, a cumparat saptamana trecuta o cantitate de 240. 000 de tone de grau din Rusia si Romania, la o licitatie organizata de Autoritatea Generala pentru Aprovizionare GASC) din Egipt, entitatea responsabila pentru achizitiile strategice de grau in numele statului egiptean, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,338 seconds )