Libnet.ro
UNICEF

18:30

Aceasta este NOUA masina Dacia cu care Renault vrea sa dea LOVITURA: Ce trebuie sa stie rapid toti soferii romani

B1 B1,
Aceasta este NOUA masina Dacia cu care Renault vrea sa dea LOVITURA: Ce trebuie sa stie rapid toti soferii romani

In familia Dacia va aparea foarte curand un nou crossover. Grupul auto francez Renault, proprietarul companiei de la Mioveni, a anuntat miercuri ca va lansa modelul Arkana, care va fi lansat pe 29 august, la. continuă pe B1

ADEVARUL despre CEL MAI IUBIT MODEL de masina DACIA: Totul a iesit la iveala! Soferii romani trebuie sa stie asta!

Dacia sarbatoreste 50 de ani de la fabricarea primului autoturism. Pe 20 august 1968 era inaugurata Uzina de Autoturisme Pitesti UAP), iar primul autovehicul produs a fost Dacia 1100. Modelul a fost fabricat sub.

Kalashnikov trage cu... MASINA ELECTRICA. Cum arata noul supercar retro cu care compania vrea sa concureze Tesla (VIDEO)

Compania Kalashnikov, celebra pentru armele sale automate, a intrat pe piata auto. La putin timp dupa ce a prezentat un robot ciudat, compania a adus acum si o masina electrica cu aspect retro cu care vrea sa.

DOCUMENT O noua lege a cercetarii - propusa de cercetatorii din Asociatia Ad Astra, ca raspuns la ordonanta prin care guvernul vrea centralizarea politica a banilor

Finantarea in cercetare urmeaza performanta, iar pentru asta trebuie evaluate urgent, de experti internationali, toate institutele de cercetare independente, din universitati si din Academie. Apelul este lansat de catre Asociatia Ad Astra, care reuneste cercetatori romani din tara si din strainatate. Ca raspuns la proiectul de Ordonanta prin care Guvernul Dancila a incercat sa schimbe regulile din cercetare prin centralizarea politica a banilor din domeniu, Asociatia a lansat astazi in dezbatere propria varianta de lege a cercetarii. Vezi in articol legea pe care o propun cercetatorii si analiza acestora asupra ordonantei puse in dezbatere de Guvern.

ştiri din Auto

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )