Libnet.ro
UNICEF

19:15

Dacia a lansat o platforma de vanzari online in Marea Britanie: clientii pot cumpara orice model din gama constructorului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacia a lansat o platforma de vanzari online in Marea Britanie: clientii pot cumpara orice model din gama constructorului

Dacia a lansat o platforma de vanzari online pentru piata din Marea Britanie, prin care clientii pot achizitiona orice model din gama indiferent daca vor achita contravaloarea cash sau printr-un imprumut. continuă pe Wall-Street Ro

Avertisment: Urmatoarea tara care risca sa iasa din Uniunea Europeana dupa Marea Britanie

Presedintele Consiliului European a lansat un avertisment pentru oficialii acestei tari pentru ca lucrurile sa revina la normal, mentionand ca in caz contrar, ar fi urmatoarea tara dupa Marea Britanie care.

Accident intr-un parc de distractii din Marea Britanie. Peste 20 de copii au cazut de pe un tobogan gonflabil - VIDEO

Opt copii au fost raniti, unii fiind in stare grava, dupa ce au cazut de pe un tobogan gonflabil intr-un parc de distractii din Marea Britanie, informeaza BBC News online. Incidentul a avut loc sambata.

Sofer roman de TIR, arestat in Marea Britanie! Politistii au fost uluiti cand au vazut ce transporta

Un sofer roman ce intra in Marea Britanie a fost arestat dupa ce au fost gasite 21 de persoane, printre care si 15 copii, in tirul pe care il conducea. Din primele informatii persoanele transportate.

Marea Britanie: Sofer romn, arestat dupa ce n tirul lui au fost descoperiti 21 de vietnamezi

Intr-un tirfrigorific condus de un sofer roman ce intra in Marea Britanie au fost gasite 21 de persoane, printre care si 15 copii. Grupul, despre care se crede ca vin din Vietnam, era ascuns printre baxurile cu apa minerala din tirul ce a ajuns in portul Newhaven, transmite BBC.

Drama unei romance a socat Marea Britanie! A ajuns subiect de film dupa ce a fost rapita si folosita ca sclava sexuala

Cazul unei tinere din Romania, rapita in Londra si obligata sa se prostitueze in Irlanda a ajuns subiect de film in Marea Britanie. BBC a difuzat filmul Doing Money, ecranizarea unui caz cutremurator,.

Schaeffler inchide doua uzine din Marea Britanie

Producatorul german de componente auto Schaeffler, prezent si pe piata din Romania, va inchide doua uzine din Marea Britanie ca urmare a modificarilor impuse de iesirea acestei tari din Uniunea Europeana, transmite Reuters, potivit Agerpres. Schaeffler a precizat ca uzinele sale de la Plymouth si Llanelli, Tara Galilor, vor fi inchise pe termen mediu iar productia va fi transferata catre facilitati din Germania, China, Coreea de Sud si SUA. Aproximativ 500 de locuri de munca ar urma sa fie afectate de aceasta decizie.

Producatorul german de componente auto Schaeffler nchide doua fabrici auto din Marea Britanie, mai ales din cauza Brexit-ului

Schaeffler, companie germana cu 4. 500 de angajati pe plan local, a anuntat ca va inchide doua uzine de componente din Marea Britanie, Brexit-ul fiind unul dintre factorii importanti, scrie Automotive News. Compania germana vinde anual de 10 miliarde dolari si are 92. 000 de angajati in lume.

Grupul german Schaeffler inchide doua uzine din Marea Britanie

Producatorul german de componente auto Schaeffler, prezent si pe piata din Romania, va inchide doua uzine din Marea Britanie ca urmare a modificarilor impuse de iesirea acestei tari din Uniunea Europeana, transmite Reuters.

Marea Britanie-UE, grabite sa semneze acordul frontierei irlandeze

Marea Britanie va ramane in uniunea vamala pe termen determinat cu Uniunea Europeana dupa Brexit, pentru a evita o frontiera care sa desparta insula de Irlanda intre Nord, membra a Regatului Unit, si Sud, potrivit noului acrod dintre Londra si Bruxelles, anunta duminica Sunday Times, citat de AFP.

TRAGEDIE in Marea Britanie! Mai multi copii au cazut de pe un tobogan gonflabil

Aproximativ 20 de copii din Marea Britanie au cazut, sambata seara, de pe un tobogan gonflabil care s-a inclinat. Opt dintre ei au fost raniti, unii fiind in stare grava. Din primele verificari la fata.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2778 seconds )