Libnet.ro
UNICEF

05:00

Noua generatie Renault Clio este aici: exterior mai modern si interior inteligent

Auto Ro Auto Ro,
Noua generatie Renault Clio este aici: exterior mai modern si interior inteligent

Renault a prezentat lumii intregi noua generatie a subcompactei Clio. Cel mai bine vandut model al francezilor va fi lansat la inceputul lunii martie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. continuă pe Auto Ro

Noua masina Renault care te face sa visezi la o Dacia fix la fel

Noul Renault Clio te va face sa-ti doresti o masina Dacia care sa arate exact la fel. Nu doar ca Renault Clio va fi cel mai mare rival al Sandero, dar ar putea fi o masina mai buna, iar.

FOTO, VIDEO Renault Clio, cum arata cea de-a cincea generatie

Renault a prezentat primele fotografii cu cea de-a cincea generatie a modelului Clio care va fi prezentata in martie, la Salonul Auto de la Geneva. Designerul Laurens van den Acker spune ca 70% din timpul de dezvoltare al noului model a fost petrecut cu modernizarea interiorului unde se vad si cele mai mari schimbari. Clio este al doilea cel mai vandut model auto european, dupa VW Golf.

Primele detalii ale noii generatii Renault Clio

Renault incepe anul in forta, dand publicitatii primele informatii si imagini cu interiorul celei de a cincea generatii Clio. Actuala generatie a fost lansata in 2012, si alaturi de precedentele trei generatii a insumat pana astazi peste 15 milioane unitati vandute la nivel mondial, fiind cel mai bine vandut model Renault.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )