Libnet.ro
UNICEF

06:30

Noul BMW Seria 7 are o grila cu 40% mai mare pentru ca toata lumea sa te vada si sa iti faca loc in trafic

Auto Ro Auto Ro,
Noul BMW Seria 7 are o grila cu 40% mai mare pentru ca toata lumea sa te vada si sa iti faca loc in trafic

BMW a lansat la mijlocul acestei saptamani un nou Seria 7, iar primul lucru care iese in evidenta este. grila frontala cu 40% mai mare ca pana acum. continuă pe Auto Ro

LOTO. Cel mai mare premiu din istoria Loto 5/40 a fost castigat. Norocosul a completat 120 de variante de joc

Cel mai mare premiucare s-a pus vreodata in joc la Loto 5 din 40 a fost castigat duminica trecuta. Biletul norocos a fost jucat la o agentie din Targu Mures. Castigatorul, care.

Romania are cel mai mare pret al energiei din regiune

Energia electrica pe piata spot se vindea in Romania, marti, cu livrare miercuri, la cel mai mare pret din regiune, ajungand la un maxim orar de 630 de lei pe MWh, cu numai 50 de lei sub maximul istoric, care a fost inregistrat la inceputul anului trecut. Printre cauze se regaseste si greva minerilor de la Complexul Energetic Oltenia.

Pe un forum de hacking a fost gasita cea mai mare colectie de date furate; 770 de milioane de adrese de e-mail si de parole

Pe un forum de hacking a fost gasita cea mai mare transa de date personale descoperita vreodata, 770 de milioane de adrese de e-mail si de parole postate de cineva la final de decembrie. Colectia are 87 GB si a fost descoperita de Troy Hunt care se ocupa de Have I Been Pwned, un cunoscut serviciu unde iti introduci adresa de e-mail si poti afla daca a fost continuta de o bresa informatica din trecut.

Autoritatile bulgare au decis: Cel mai mare domeniu de schi din Balcani NU se va EXTINDE

Cel mai mare domeniu de schi din Balcani, din Bulgaria nu se va extinde. Aceasta este decizia luata de Curtea Suprema de la Sofia, care a stabilit ca domeniul nu se poate mari, fiind intr-un sit protejat UNESCO,.

Apel disperat. Cea mai mare termocentrala din tara, in pragul inchiderii din cauza lipsei de carbune

Cea mai mare termocentrala din Romania se afla in pragul inchiderii din cauza lipsei de carbune, pentru ca minerii de la carierele de suprafata din judetul Gorj sunt in greva si refuza sa mai lucreze.

Ministrul Muncii, mesaj pentru cei care isi doresc o pensie mai mare: Ar trebui sa isi mai ia un job si sa isi creasca veniturile

Pensiile ar trebui sa se bazeze strict pe contributivitate, iar cine doreste o pensie mai mare ar trebui sa isi mai ia un job si sa isi creasca veniturile, a declarat miercuri seara, la un post de televiziune,.

ANALISTI: SUA - posibil sa piara pozitia de cea mai mare economie a lumii, in favoarea Chinei

Statele Unite ale Amercii SUA) ar putea sa piarda pozitia de cea mai mare economie a lumii, in 2020, in favoarea Chinei, potrivit unei analize a bancii Standard Chartered, relateaza MarketWatch, conform News. ro.

ANALISTI: SUA - posibil sa piarda pozitia de cea mai mare economie a lumii, in favoarea Chinei

Statele Unite ale Amercii SUA) ar putea sa piarda pozitia de cea mai mare economie a lumii, in 2020, in favoarea Chinei, potrivit unei analize a bancii Standard Chartered, relateaza MarketWatch, conform News. ro.

VIDEO Pestera cu cel mai mare ghetar din Romania, filmata cu o drona. Imagini spectaculoase din Muntii Apuseni

Pestera cu cel mai mare ghetar din Romania a fost filmata cu o drona. Au rezultat imagini nemaivazute pana acum in Romania ce surprind cel mai important obiectiv turistic din Muntii Apuseni.

C'Art Fest anunta ca i trimite ministrul Culturii un tricou PE CARE / Cadoul, facut dupa ce Breaz a spus ca Eminescu este cel mai mare poet CARE l-a dat Romnia

Pagina de Facebook a festivalului international de arte C'Art Fest anunta, dupa ce ministrul Culturii a spus ca Eminescu este cel mai mare poet CARE l-a dat Romania, ca ii va trimite un tricou imprimat cu explicatii privind cazurile in care se foloseste pe care si cele in care este corect care.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )