Libnet.ro
UNICEF

22:47

Noul model Dacia Duster a fost lansat in Marea Britanie: Acesta este mai ieftin decat cel de pe piata din Romania

B1 B1,
Noul model Dacia Duster a fost lansat in Marea Britanie: Acesta este mai ieftin decat cel de pe piata din Romania

Producatorul auto Dacia a lansat in Marea Britanie noul model din generatia Duster. Acesta va avea volan pe partea dreapta, iar lansarea vine la sase luni dupa ce a fost lansata versiunea cu volan pe. continuă pe B1

Si-a pierdut pisica in 2008. Ce a aflat acum barbatul din Marea Britanie

Un motan care a disparut in urma cu zece ani a fost gasit si returnat proprietarului sau din Marea Britanie. Harry, motanul alb cu portocaliu al lui Mark Salisbury, disparuse in 2008. Motanul ajunsese la fi.

ALERTA cu BOMBA in Marea Britanie: Barbat arestat de autoritati in gara Charing Cross

Un barbat a fost arestat de autoritati in gara Charing Cross, Marea Britanie, dupa ce a sustinut ca are o bomba. Un barbat care sustinea ca avea o bomba in gara CharingCross a fost arestat.

BMW ar putea inchide uzinele din Marea Britanie

Grupul auto german BMW va fi nevoit sa inchida uzinele sale din Marea Britanie, unde sunt produse automobilele Mini si Rolls-Royce, daca va ajunge in situatia in care nu va putea importa rapid componente din Europa continentala dupa ce Marea Britanie va iesi din Uniunea Europeana, a declarat astazi pentru Financial Times unul din directorii BMW.

Un roman si-ar fi vandut propria iubita unor proxeneti din Marea Britanie

Un roman care se afla in inchisoare, in Spania, in urma unei condamnari pentru trafic de persoane, este in vizorul anchetatorilor din Marea Britanie dupa si-ar fi vandut iubita unor proxeneti din.

Airbus ameninta ca va parasi Marea Britanie, n lipsa unui acord cu UE dupa Brexit

Grupul aeronautic Airbus ameninta ca va parasi Marea Britanie in cazul unei iesiri din Uniunea Europeana fara un acord cu Bruxellesul, o lovitura dura pentru premierul conservator May, in conditiile in care negocierile bat pasul pe loc, scrie AFP.

UNICEF: Milioane de copii din Marea Britanie sunt expusi la niveluri ridicate de poluare

O treime dintre copiii din Marea Britanie, aproximativ 4,5 milioane, traiesc in zone cu un grad ridicat de poluare, arata un raport realizat de UNICEF si citat de agentia Reuters si de Mediafax.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )