Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce PRET si ce DOTARI ar putea avea o Dacia electrica, si cand ar putea fi ea lansata pe piata

B1 B1,
Ce PRET si ce DOTARI ar putea avea o Dacia electrica, si cand ar putea fi ea lansata pe piata

Compania Dacia lucreaza la un model electric care ar putea fi lansat pe piata in 2020 sau cel tarziu, in 2021 si care ar urma sa aiba un pret foarte accesibil, se arata intr-un articol al publicatiei. continuă pe B1

Cat va costa si ce performante va avea Dacia electrica. Ce modele vor fi electrificate

Conform unei publicatii britanice, Dacia lucreaza la un model electric care va fi lansat pe piata anul viitor sau cel tarziu peste doi ani si va fi foarte ieftin daca ne raportam la acest gen de masini aflate pe piata. Astfel, masina va costa in jur de 10. 000 de lire sterline, adica putin peste 11. 500 de euro, arata carkeys. co. uk.

Avea 18 ani cand s-a indragostit iremediabil si a decis sa se marite. Parintii s-au suparat pe ea, iar oamenii o arata mereu cu degetul pe strada. Nu putem iesi fara sa ni se intample ceva neplacut (FOTO)

Avea 18 ani cand s-a indragostit iremediabil si a decis sa se marite cu alesul inimii ei. insa parintii nu au fost de acord, iar oamenii de pe strada ii arata cu degetul ori de cate ori ies din.

Parlamentul britanic ar putea avea o a doua SANSA sa voteze un acord de Brexit. Conditiile pentru ca acest lucru sa se intample si ce sanse de SUCCES ar avea

Parlamentarilor britanici li s-ar putea oferi spre vot un nou acord de Brexit pana cel tarziu saptamana viitoare, insa doar daca negocierile din urmatoarele zile vor decurge bine, anuntaReuters. Ar.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )