Libnet.ro
UNICEF

06:45

Renault lanseaza noul Megane RS Trophy. Cel mai puternic Megane din toate timpurile face suta in 5.7 secunde

Auto Ro Auto Ro,
Renault lanseaza noul Megane RS Trophy. Cel mai puternic Megane din toate timpurile face suta in 5.7 secunde

Renault a lansat noul Megane RS Trophy alaturi de acelasi propulsor de 1. 8 litri turbo, capabil insa de 300 de cai putere. Asadar, vorbim despre cel mai puternic Megane stock din istoria producatorului francez de automobile. continuă pe Auto Ro

Cel mai ieftin telefon cu senzor de amprenta in ecran vine tot din China

Numeri pe degetele de la o mana terminalele care se pot mandri cu un cititor de amprente integrat in ecran, dar noul Leagoo S10 se va putea mandri in curand ca fiind cel mai ieftin dintre ele. Conform unor postari pe Twitter de catre Roland Quandt, un individ care a mai avut dreptate cu o [].

Thibaut Courtois, cel mai bun portar al CM: Am nchis televizorul n minutul 94 ca sa nu-i vad pe francezi cum sarbatoresc titlul mondial

Belgianul Thibaut Courtois a stins televizorul in minutul 90+4 al finalei Cupei Mondiale, pentru a nu urmari cum sarbatoresc francezii titlul mondial, informeaza lequipe. fr. Din acest motiv, el a ratat si anuntul ca a fost desemnat cel mai bun portar al turneului final.

Piata auto 2018: pariu pe 120.000 de unitati, dupa cel mai bun semestru din ultimii 9 ani

Piata auto a atins cel mai bun nivel din ultimii noua ani, vanzarile de masini noi au crescut cu 33%, la peste 60. 000 de vehicule in prima jumatate a anului 2018, conform unei analize Autovit. ro asupra datelor oferite de Directia Regim Permise de.

Ponta, despre Fondul Suveran:Curtea Constitutionala a oprit cel mai mare jaf din Romnia de dupa 1989

Curtea Constituttionala a oprit cel mai mare jaf de dupa 1989, afirma Victor Ponta dupa ce judecatorii CCR au respins, miercuri, infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii.

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din istoria moderna

Jeff Bezos, fondatorul si directorul general al gigantului american de e-commerce Amazon. com Inc. a devenit in mod oficial cel mai bogat om din istoria moderna, cu o avere de 150 de miliarde de dolari, in termeni ajustati la inflatie, conform indicelui Bloomberg Billionaires.

DEZASTRU in cinematografie: Cel mai scump film din istoria CHINEI, retras din sali dupa trei zile

Cel mai scump film din istoria cinematografului chinez, Asura, cu un buget de 112 milioane de dolari, a fost retras din sali dupa doar trei zile. Pelicula a obtinut incasari de doar 48,7 milioane de yuani 6,2.

Jeff Bezos devine cel mai bogat din istoria moderna a lumii, cu o avere de 150 mld. dolari

Averea lui Jeff Bezos a depasit pragul de 150 mld. de dolari saptamana aceasta, fondatorul Amazon devenind astfel cel mai bogat om din istoria moderna a lumii. Averea lui Bezos este cu aproximativ 55 mld. de dolari mai mare decat cea a fondatorului.

Esec rasunator pentru cel mai scump film din istoria cinematografului chinez / Pelicula a fost retrasa din sali dupa trei zile

Cel mai scump film din istoria cinematografului chinez, o mega-productie cu un buget de 112 milioane de dolari, a fost retras din sali dupa doar trei zile, din cauza unui box-office si unor critici catastrofale, scrie AFP.

Radu Tudor, reactie dupa prabusirea avionului IAR-99 in judetul Bacau: Cel mai sanatos e sa nu ne pronuntam

Jurnalistul Radu Tudor a reactionat, dupa ce un avion IAR-99 Soim s-a prabusit in judetul Bacau. Cel mai sanatos este sa nu ne pronuntam, inainte ca echipa de ancheta sa afle mai multe. IAR-99 este.

Declin DRAMATIC in invatamantul romanesc! Romania, cel mai slab rezultat din istorie la Olimpiada de Matematica (FOTO)

Orasul Cluj-Napoca a fost de curand gazda Olimpiadei Internationale de Matematica. Ca multe alte domenii, si invatamantul romanesc este in declin. Elevii romani au obtiunut cel mai slab rezultat din.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )