Libnet.ro
UNICEF

01:05

VESTE TERIBILA pentru soferi: Aceste modele de DACIA nu mai pot fi conduse in Romania! (FOTO)

B1 B1,
VESTE TERIBILA pentru soferi: Aceste modele de DACIA nu mai pot fi conduse in Romania! (FOTO)

Dacia nu a lansat inca in Romania o masina electrica insa soferii au posibilitatea de admira un model care face furori in India. Este vorba despre modelul Mahindra e-Verito care are un design identic cu. continuă pe B1

Au fost interzise! Veste teribila pentru posesorii de masini diesel din marile orase: Ce se intampla in Bucuresti

Proprietarii germani de autovechicule diesel incep sa scape de autoturisme cat mai repede cu putinta inainte de a fi interzise si multe din ele ajung in Romania. Masinile pe motorina creeaza adevarate.

Veste buna pentru soferii care ar putea fi prinsi cu ITP expirata

Veste buna pentru soferii care ar putea fi prinsi cu ITP expirata. Deputatii vor sa modifice din nou legea si au dat unda verde unui proiect potrivit caruia soferii nu vor mai ramane fara talonul.

LOVITURA teribila pentru Horia Brenciu! A dezvaluit DRAMA NESTIUTA a vietii sale!: imi este frica...

Horia Brenciu a vorbit intr-un interviu despre cum s-a schimbat viata lui de-a lungul anilor, dar si care au fost cele mai marcante momente din copilaria lui. Acceptabilitatea este o problema, iti este frica.

LOVITURA pentru SOFERI: Ai aceasta stampila pe talon? Adio iNMATRICULARE pentru masinile second-hand (FOTO)

Romanii care vor sa achizitioneze masini second-hand din strainatate risca sa nu poata sa isi inmatriculeze autoturismele daca nu stiu cumm sa se fereasca de samsarii care incalca mai multe reguli.

Veste trista pentru fotbalul romanesc: Din pacate este vorba de celebrul Rica Raducanu...

Vesti triste despre unul dintre cei mai indragiti sportivi romani. RicaRaducanu are 72 de ani si, dupao viatade portar, cu lovituri multe si accidentari, a ajuns safie diagnosticat.

Utile:O veste deosebita pentru bolnavii de artrita: exista un remediu pentru aceasta boala; Ceaiul de iasomie combate stresul si depresia; Ce alimente industriale sa eviti daca vrei sa te hranesti sanatos

Semnele care apar inaintea accidentului vascular cerebral, dezvaluite de neurochirurg!AVC-ul se instaleaza cu o durere intensa de. 5 sfaturi pentru a alerga mai bine pe caldura. Hidratarea este esentiala, dar e bine sa te.

Veste URIASA pentru milioane de romani: Cu cat cresc pensiile si cand se vireaza banii

Oficialii Casei Nationale de Pensii Publice au declarat ca pensia cea mai mare incasata de un civil si stabilita doar in baza contributiilor virate pe parcursul vietii sale profesionale la sistemul.

VESTE URIASA pentru romani! Gata! Pot calatori GRATUIT cu trenul in Europa! PRINCIPALELE CONDITII

Rominii care au varsta de 18 ani la 1 iulie 2018 pot sa se inscrie online, incepan de marti, pentru a putea obtine bilete de tren gratuite pentru calatorii in statele din Uniunea Europeana, in cadrul.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2096 seconds )