Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vestea care ii afecteaza pe toti soferii romani: Ce se intampla cu masinile Dacia dupa 50 de ani...

B1 B1,
Vestea care ii afecteaza pe toti soferii romani: Ce se intampla cu masinile Dacia dupa 50 de ani...

Producatorul auto Dacia implineste jumatate de secol de existenta. Lansat in 1968 cu modelul Dacia 1100, producatorul s-a relansat odata cu achizitionarea in 1999 a 51% dintre actiuni. Astfel, compania a. continuă pe B1

Veste TERIBILA pentru soferii romani: Ce se intampla cu masinile la mana a doua aduse din Germania

Unele autoturisme care sunt aduse din Germania nu pot fi inmatriculate in Romania daca au fost declarate de autoritati bune de casat. Astfel, romanii care vor o masina la mana a doua din Germania trebuie.

BOMBA: Ce se intampla cu soferii romani care au masini la mana a doua!

In Romania, masinile second-hand au acaparat piata, in special dupa momentul in care taxa de prima inmatriculare denumita si taxa verde a fost eliminata. Astfel, masini din Germania, Franta,.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Confirmarea a venit chiar de la Comisia Europeana! Pana cand mai au voie sa circule soferii romani

Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, considera ca, in cativa ani, masinile diesel nu vor mai putea fi vazute pe strazi. Deja, cateva mari orase europene au anuntat .

Anunt SOC pentru toti soferii care urmeaza sa isi faca ITP-ul: Risti sa ramai fara masina de acum inainte!

Conducatorii auto din Romania care au masini cu ITP-ul expirat sau anulat risca sa li se radieze masina din circulatie si sa ramana astfel fara placutele de inmatriculare si fara talon, aceasta lege.

SCHIMBARI CRUCIALE in Codul Rutier: VA FI LIBER LA CALCAT PEDALA! TOTI soferii trebuie sa afle asta

Deputati din toate partidele politice, mai putin USR, din comisia juridica si cea pentru de Transporturi din Camera Deputatilor au votat un proiect de lege care obliga ca politistii rutieri sa foloseasca.

DECIZIE radicala luata de un GIGANT AUTO: Si-a anuntat RETRAGEREA! Toti SOFERII sunt afectati

Compania auto BMW ar putea fi nevoita sa inchida fabricile din Marea Britanie in care sunt produse marcile Mini si Rolls-Royce daca activitatile de aprovizionare cu piese componente vor fi afectate de.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )