Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Skoda Scala, cum arata cel mai nou model al marcii din Cehia

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Skoda Scala, cum arata cel mai nou model al marcii din Cehia

Skoda a prezentat cel mai nou model al marcii, Scala, hatchback compact care inlocuieste Rapid in gama marcii si va fi lansat in prima parte din 2019. Skoda are 4,6% din piata auto a UE si a vandut 600. 000 de masini in zece luni. continuă pe Hotnews

Ajunge la inchisoare pentru ca si-a dorit cel mai nou iPhone: Ce combinatie a facut

Oamenii au facut multe gesturi extreme de-a lungul anilor pentru a pune mana pe cel mai nou iPhone. Unii si-au vandut partii ale corpului, in timp ce altii au apelat la solutii mai agresive.

FOTOGALERIE Cum arata cel mai mare centru de inginerie al Facebook din afara Americii - Culori vii, arta moderna si sali de sedinte cu nume inedite

Facebook are la Londra cel mai mare centru de inginerie din afara SUA, intr-o cladire cu sapte niveluri si extrem de multe culori in interiorul creat de o echipa condusa de celebrul Frank Gehry. Tevi pe dinafara, opera de arta din mii de carti, o cantina uriasa, pereti cu plante naturale si sali cu nume amuzante, sunt cateva dintre lucrurile din interior. in articol puteti vedea cum arata centrul unde lucreaza 1. 000 de oameni din cateva zeci de tari si ce se intampla acolo.

Captain Marvel primeste cel mai nou trailer si te fascineaza iremediabil

Este usor sa fii fascinat de productiile Marvel, mai ales cand sunt realizate cu bugete incomensurabile si aduc la inaintare o distributie care te forteaza sa mergi la cinema. Captain.

VIDEO Home Alone nu este cel mai popular film de Craciun. Care este topul preferintelor la americani

In mod surprinzator, Home Alone nu este cel mai popular film de Craciun pentru publicul american. Pe primul loc in preferintele americanilor figureaza filmul de desene animate Rudolph the Red-Nosed Reindeer, scrie Hollywood Reporter.

Cum arata cel mai SCUMP brad din lume. A costat peste doua MILIOANE de euro! (FOTO)

Cel mai scump brad din lume se afla in orasul Munchen din Germania. Acesta a costat 2,3 milioane de euro, cea mai scumpa fiind steaua din varful sau, pentru care s-au platit 21. 000 euro. De fapt, bradul este.

Succesul celui mai nou brand de produse traditionale din Romania. Cum s-au asociat oamenii pentru a reusi in Europa

Opt producatori de preparate traditionale din judetul Botosani au fondat cel mai nou brand in acest domeniu din Romania. Acestia au considerat ca numai asociindu-se pot reusi sa faca fata cu succes pe piata romaneasca. Totodata, au in plan sa se extinda pe plan international. Desi este fondata de numai doua luni, asociatia sub brandul Produs din Botosani a devenit o adevarata vedeta la targurile de profil.

Traian Basescu: Cel mai bun moment pentru motiune a trecut (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, ca, din punctul sau de vedere, a trecut cel mai bun moment pentru ca opozitia sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului. Distanta e.

VIDEO China construieste cel mai mare aeroport din lume. Peste 40.000 de muncitori lucreaza pentru a-l termina pna n septembrie 2019

Noul aeroport din Beijing, ce poarta semnatura regretatului arhitect Zaha Hadid, va fi cel mai mare din lume.

Tara care face cel mai spectaculos aeroport din lume. Cand o sa fie gata

China va detrona Statele Unite la capitolul curselor aeriene, cel putin acesta este planul Chinei pana in 2020. in acest sens, China vrea sa-si trateze calatorii asa cum trebuie. Astfel, va construi cel mai spectaculos aeroport din lume. Este vorba despre Aeroportul International Beijing Daxing, care va fi noul centru de aviatie al capitalei chineze.

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimele trei luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,6480 lei/euro, in scadere cu 0,16% fata de nivelul atins joi, cel mai slab nivel pentru euro din septembrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )