Libnet.ro
UNICEF

19:00

OFERTA BOMBA DE BLACK FRIDAY! Incredibil cu cat se vinde un pe eMAG! Trebuie sa vezi asta

B1 B1,
OFERTA BOMBA DE BLACK FRIDAY! Incredibil cu cat se vinde un pe eMAG! Trebuie sa vezi asta

Oferta incredibila de Black Friday 2019 la eMAG. DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA, MAESTRE! Compania a scos la vanzare un autoturism GTC4 Lusso. continuă pe B1

Black Friday 2019: eMAG vinde zece kit-uri ADN, ca sa-ti intelegi mai bine corpul

Lumminary, compania de biotehnologie fondata de antreprenorul Flaviu Radulescu, aduce in Romania de Black Friday 10 pachete compuse dintr-un test ADN, alaturi de cate un raport generat pe baza de ADN. Cele zece tipuri de rapoarte aflate in oferta Black Friday ajuta la intelegerea corpului uman si la imbunatatirea performantei sportive, nutritiei sau recuperarii medicale.

Black Friday de Ignat. La ce pret se vinde carnea de porc pe eMag

EMag a creat de Black Friday o sectiune cu surprize, in cadrul careia a scos la vanzare, alaturi de rochii de mireasa sau pachete turistice ori de inchiriere a masinilor si scuterelor, si produse De Ignat.

Top 5 masini noi la oferta de Black Friday

Black Friday vine, ca in fiecare an, cu super oferte si la masini nou-noute. 28% din pretul de lista este cea mai consistenta reducere pe un site specializat in vanzari auto. Pe lista se afla si multe.

LIVEBLOG. Black Friday 2019: recomandari si noutati legate de cel mai mare eveniment de vanzari din an

Noutatile de Black Friday si cele mai importante oferte vor putea fi gasite aici, impreuna cu recomandarile noastre.

Black Friday dEpurtat 2019: Uite produsele din oferta dEpurtat de Black Friday 2019

In magazinul onlinedEpurtat. ro, pe data de 15 noiembrie 2019 de Black Friday, poti vedea reducerile la peste12. 000 de produsede incaltaminte pentru femeiaflate in stoc. Acest magazin te invita sa vezi ofertele de Black Friday, reducerile fiind chiar si de 50%.

BLACK FRIDAY 2019. Vedeta evenimentului, un redus cu 45.000 de euro

Reprezentantii eMag estimeaza vanzari de peste 500 de milioane de lei, cu ocazia Black Friday din acest an, eveniment de shopping programat sa aiba loc pe data de 15 noiembrie, in timp ce.

Oferta de Black Friday a operatorului DIGI: abonamente cu reducere 50% si telefoane mobile cu avans zero

De Black Friday, DigiRomania. ro se transforma in oaia neagra a ofertelor online si propune reducerea cu 50% a preturilor la orice serviciu de comunicatii electronice televiziune prin cablu sau satelit, internet fix, telefonie mobila sau fixa) si orice extraoptiune TV, inclusiv Digi 4K.

Black Friday 2019 la eMAG: 10 televizoare pe care le poti cumpara acum

Black Friday 2019 la eMAG a inceput in aceasta dimineata, retailerul online dand startul celui mai mare eveniment dedicat reducerilor din an. Iti prezentam mai jos 10 televizoare din oferta de Black Friday din acest an.

Black Friday 2019 la eMAG: 7 telefoane pe care le poti cumpara acum

Black Friday 2019 la eMAG a inceput in aceasta dimineata, retailerul online dand startul celui mai mare eveniment dedicat reducerilor din an. Iti prezentam mai jos 7 telefoane din oferta de Black Friday din acest an.

Telekom sfideaza vestile despre vanzare: Black Friday cu telefoane la zero lei

Telekom a fost sub un tir de zvonuri despre vanzare anul acesta. Chiar si asa, tot a pregatit o oferta de Black Friday si-a dezvaluit-o acum. Telefoanele la zero lei sunt pe lista, dar si.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3273 seconds )