Libnet.ro
UNICEF

14:15

FOTO25 de masini ieftine, dar care ii vor face pe ceilalti sa creada ca esti bogat

Adevărul Adevărul,
FOTO25 de masini ieftine, dar care ii vor face pe ceilalti sa creada ca esti bogat

O lista de masini cu pret accesibil, dar cu aspect high-class pentru cei care cauta un automobil care sa le marcheze succesul. continuă pe Adevărul

Lovitura dura pentru bugetari. Sase masuri drastice care vor taia veniturile, in varianta lui Eugen Teodorovici

Guvernul a inceput sa loveasca in bugetari. Pentru reducerea cheltuielilor, s-a ajuns la solutia taierii veniturilor. Eugen Teodorovici, ministru de Finante, are deja un plan cu mai multe masuri care ar urma sa fie adoptate. Sase masuri drastice care vor taia veniturile, in varianta lui Eugen Teodorovici Guvernul a hotarat reducerea cheltuielilor publice si intarirea .

O noua avertizare de furtuni si ploi torentiale pentru Grecia. Care vor fi zonele afectate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii avertizeaza pe romanii care se afla sau care vor sa mearga in Grecia ca Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoza de ploi torentiale si furtuni pentru marti.

O noua avertizare de furtuni si ploi torentiale pentru Grecia. Care vor fi zonele afectate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii avertizeaza pe romanii care se afla sau care vor sa mearga in Grecia ca Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoza de ploi torentiale si furtuni pentru marti. Saptamana trecuta, o furtuna violenta a lovit nordul Greciei, afectand in special zona Halkidiki, iar sapte persoane, intre care doi romani, si-au pierdut viata, in timp ce alte peste 100 au fost ranite.

Zodiile de barbati care te vor face sa te simti ca o printesa. Pentru ei, femeia este o zeita!

Astrele ne dezvaluie care sunt barbatii din zodiac care stiu cum sa trateze o femeie si care te vor face sa te simti ca o printesa. Pentru aceste 5 zodii masculine, dragostea inseamna totul. Vezi care sunt acestea:.

7 sfaturi pentru cei care vor sa-si aleaga corect specialistul SEO

Optimizarea pentru motoarele de cautare, cunoscuta mai bine ca SEO, a devenit o componenta vitala pentru site-uri si afacerile cu prezenta in online, daca vor sa se bucure de vizibilitate in rezultatele cautarilor online.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )