Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO FOTOGALERIE Lamborghini Egoista - apogeul celor 5 decenii Lamborghini

Hotnews Hotnews,
VIDEO FOTOGALERIE Lamborghini Egoista - apogeul celor 5 decenii Lamborghini

Producatorul italian Lamborghini a ales sa marcheze 50 de ani de performanta prezentand un supercar, inspirat de elicopterul militar Apache, in care soferul se bucura singur de cei 600 CP ai motorului V10. Vezi cum arata noul model pe StyleReport. ro. continuă pe Hotnews

FOTO Lamborghini EGOISTA, concept aniversar pentru 50 ani de Lamborghini.

Lamborghini a implinit anul acesta 50 de ani, iar cu aceasta ocazie a lansat un nou concept care pare desprins din viitor, Egoista. Bolidul calca pe urmele lui Veneno, fiind inspirat din industria aeronautica. Lamborghini Egoista este cadoul facut de producatorul italian fanilor sai. Conceptul are la baza modelul Gallardo, fiind propulsat de un puternic motor V10, de 5,2 litri, care dezvolta 600 CP. Spre deosebire de Veneno, care este inspirat din avioanele de vanatoare, Egoista arata mai de .

Lamborghini egoista - concept aniversar pentru egoisti

Supercarul prezentat de Lamborghini la petrecerea desfasurata aseara pentru a celebra a 50-a aniversare are un nume oficial: Lamborghini Egoista. Este un vehicul cu un singur loc.

Lamborghini Egoista, un supercar cu un singur loc

Lamborghini face senzatie din nou, dezvaluind un concept cel putin surprinzator. Dupa cum este sugerat inca din denumire, conceptul Egoista dispune de un singur loc.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2417 seconds )