Libnet.ro
UNICEF

01:05

A inceput Salonul Auto de la Frankfurt. Volswagen a prezentat modelul ID.3, care se doreste a fi o noua revolutie in insdustria auto: Golful masinilor electrice (FOTO)

B1 B1,
A inceput Salonul Auto de la Frankfurt. Volswagen a prezentat modelul ID.3, care se doreste a fi o noua revolutie in insdustria auto: Golful masinilor electrice (FOTO)

Gigantul auto Volkswagen pare sa se concentreze tot mai mult pe constructia de automobile electrice. continuă pe B1

A inceput Salonul Auto de la Frankfurt

A inceput Salonul Auto de la Frankfurt. Volkswagen promite cea de-a treia revolutie a industriei aut.

VIDEO, FOTO Cum arata cel mai nou concept BMW, prezentat la salonul auto de la Frankfurt

BMW a prezentat la salonul auto de la Frankfurt masina Concept 4 care vine cu indicii clare despre cum va arata a doua generatia de Seria 4, dar si noua masina electrica i4. Una dintre cele mai mari schimbari tine de designul grilei radiatorului care se inspira dintr-un model al anilor 30. Concept 4 semnaleaza o schimbare importanta la BMW, compania aplicand arhitectura flexibila atat pentru vehiculele cu motor conventional, cat si pentru masinile electrice.

5 motive sa fii cu ochii pe Volkswagen la Salonul Auto de la Frankfurt

Salonul Auto de la Frankfurt 12- Septembrie) se pregateste sa-si deschida portile, iar Volkswagen are sanse mari sa atraga toata atentia. Marca auto germana lanseaza un automobil electric revolutionar, menit sa ofere un raport imbatabil intre autonomie, performate, spatiu si pret. Iata, asadar, cinci motive pentru care merita sa fii cu ochii pe Volkswagen la IAA 2019.

SUV-ul Puma care va fi produs la Craiova, prezentat la salonul auto de la Frankfurt FOTO VIDEO

Ford prezinta la Frankfurt noul Puma, SUV-ul care va fi produs la Craiova si care va fi disponibil pe piata incepand din decembrie 2019. Compania americana a lansat si mai multe vehicule electrice.

a prezentat doua noi modele. Cel mai scump atinge 340 kmh si costa 336.000 euro

A prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt doua noi modele -F8 spider si 812 GTS - ambele atingand 100 kmh in mai putin de 3 secunde si fiind programate sa ajunga la clienti in a doua parte din 2020. Preturile sunt de 336. 000 euro pentru 812 GTS si de 262. 000 euro la F8 Spider.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )