Libnet.ro
UNICEF

13:00

Primele indicii despre Dacia electrica vin din China. Autonomie 200 km

Hotnews Hotnews,
 Primele indicii despre Dacia electrica vin din China. Autonomie 200 km

Grupul Renault incepe sa fructifice experienta vasta pe care o are in domeniul masinilor electrice, dar si segmentul masinilor low cost. Era doar o chestiune de timp pana la nasterea automobilelor electrice low cost. Renault City K-ZE, 100% electric, cu autonomie reala 200 km, a fost prezentat pentru piata din China si ne da indicii despre specificatiile pe care le-ar putea avea primul automobil electric al Dacia. continuă pe Hotnews

Serbia se doteaza cu drone de atac cumparate din China

Serbia va primi in lunile urmatoare nu mai putin de noua drone de atac din China si va avea optiunea unei comenzi suplimentare de inca 15 drone din acelasi model. Mutarea marcheaza practic prima vanzare de drone chinezesti intro tara din Europa si in acelasi timp e si una dintre cele mai semnificative exporturi militare a Chinei in Europa in ultimele decenii.

Jack Ma, cofondatorul celui mai mare retailer online din China, a demisionat la implinirea varstei de 55 de ani

Jack Ma, carismaticul cofondator al Alibaba Group Holding Ltd, cel mai mare retailer online din China, a demisionat din functia de presedinte marti, in ziua in care a implinit 55 de ani, intr-un moment in care industria sa este afectata de razboiul.

Cea mai asteptata veste Renault: posibila Dacia electrica la pret de sub 10.000 euro

Pentru salonul auto de la Frankfurt, Renault ar pregati un SUV electric foarte ieftin. Chiar daca Dacia n-are stand la acest eveniment auto, e posibil ca masina sa ajunga si in linia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )