Libnet.ro
UNICEF

13:00

Proiect de avangarda Renault finantat din fonduri europene

B1 B1,
Proiect de avangarda Renault finantat din fonduri europene

Cunoscuta mai mult pentru aplicatia din industia de gaming si entertainment, realitatea virtuala poate aduce beneficii majore, atunci cand tehnologia este utilizata la proiectarea masinilor. Cateva monitoare pe. continuă pe B1

Proiect de avangarda Renault finantat din fonduri europene

Cunoscuta mai mult pentru aplicatia din industia de gaming si entertainment, realitatea virtuala poate aduce beneficii majore, atunci cand tehnologia este utilizata la proiectarea masinilor. Cateva monitoare pe.

Rectificarea bugetara arata dezastrul proiectelor din fonduri europene

Proiectele finantate din fonduri europene pierd cei mai multi bani, potrivit rectificarii bugetare. In total 1,8 miliarde de lei vor fi taiati de la proiecte FEN postaderare 2014-2020. De asemenea, Ministerul Fondurilor Europene pierde la rectificare.

23 de milioane de euro din fonduri europene pentru rechizite pentru copiii din familii dezavantajate

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate AM POAD) din cadrul Ministerului Fondurilor Europene lanseaza in consultare publica ghidul solicitantului Acordarea de.

Fonduri europene pentru firme 2019: Ultimele informatii despre POR 2.2 - IMM - max. 5 milioane euro pe proiect

Statul promitea, anul trecut, o noua transa de fonduri europene pentru firmele mici si mijlocii IMM), de pana la 5 milioane de euro fiecare, dar nu a mai zis nimic pe urma. StartupCafe. ro s-a interesat la Ministerul Dezvoltarii si a aflat cele 2 variante de lucru pentru anul 2019, pentru lansarea unui nou apel de proiecte POR 2.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )