Libnet.ro
UNICEF

14:45

Vanzarile masinilor in China au scazut cu 80% in februarie din cauza epidemiei de coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Vanzarile masinilor in China au scazut cu 80% in februarie din cauza epidemiei de coronavirus

Vanzarile masinilor in China, cea mai mare piata auto din lume, au scazut 80% in februarie din cauza epidemiei de coronavirus, a spus miercuri una dintre asociatiile industriei din tara, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Vanzarile masinilor in China au scazut cu 80% din cauza epidemiei de coronavirus

Vanzarile masinilor in China au scazut la 80% in februarie din cauza epidemiei de coronavirus, a spus miercuri una dintre asociatiile industriei din tara, relateaza Reuters. Asociatia auto pentru pasageri.

Vanzarile masinilor in China au scazut cu 80% din cauza epidemiei de coronavirus

Vanzarile masinilor in China au scazut la 80% in februarie din cauza epidemiei de coronavirus, a spus miercuri una dintre asociatiile industriei din tara, relateaza Reuters. Asociatia auto pentru pasageri.

Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea. Schimb dur de replici intre doua nume grele din partid

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita, iar acum este in arest timp de 30 de zile. Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea Situatia .

Ce este inversiunea termica. Cum ii afecteaza pe bucurestenii care sufera din cauza poluarii

Observatorii independenti ai poluarii zilnice care se inregistreaza in Bucuresti suspecteaza de mai multi ani ca valorile record ale poluarii, ce explodeaza in special pe timpul noptii sau in timpul weekend-ului, au drept cauza, spun unii oficiali, arderile ilegale de deseuri. Duminica seara si luni dimineata, 1-2 martie, s-a atins apogeul, depasirile fiind de peste .

Scandal urias din cauza sopranei Felicia Filip. Ce acuzatii dure i se aduc

Felicia Filip este recunoscuta ca una din cela mai mari soprane ale scenei lirice romanesti, dar si ca promotoarea si managerul institutiei Opera Comica pentru Copii. De curand, insa, a intrat in vizorul iubitorilor de caini si s-a trezit intr-un adevarat scandal mediatic. Scandal urias din cauza sopranei Felicia Filip Felicia Filip a fost acuzata .

DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS: Turismul din UE pierde un miliard de euro pe luna

Sectorul turistic din Uniunea Europeana UE) a pierdut aproape doua milioane de innoptari de la inceputul lunii ianuarie din cauza absentei chinezilor, iar aceasta presupune un cost de un miliard de euro pe luna, a declarat, luni, comisarul european pentru piata interna, Thierry Breton, citat de EFE.

VIDEO James Bond poate astepta: Lansarea filmului No time to die, amanata pentru luna noiembrie, din cauza coronavirusului

Fanii James Bond vor trebui sa astepte lansarea noului film al seriei, No time to die, dupa ce lansarea a fost amanata din aprilie pana in noiembrie din cauza temerilor legate de epidemia cu noul coronavirus, relateaza AFP.

Raed Arafat, despre posibilitatea inchiderii Timisoarei din cauza coronavirusului: La acest moment nu se pune in discutie

Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, a spus ca in momentul de fata nu se poate pune problema ca in tara noastra sa fie inchis vreun oras din cauza coronavirusului.

Cupa Italiei: Partida Napoli vs Inter, amanata din cauza coronavirusului

Meciul Napoli vs Inter, programat joi, in returul semifinalelor Cupei Italiei, a fost amanat din cauza coronavirusului. Decizia a fost luata de prefectura orasului Napoli.

Madalina Ghenea, blocata in Italia din cauza CORONAVIRUSULUI

Madalina Ghenea a ratat un moment important din cariera sa de actrita. Frumoasa bruneta nu a putut ajunge la premiera filmului Urma, ce a avut loc la Bucuresti, fiind blocata in Italia din cauza epidemiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )