Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cele mai vandute 10 modele de masini noi in Europa in primul semestru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai vandute 10 modele de masini noi in Europa in primul semestru

Primele zece cele mai cautate modele de masini noi in Europa detin impreuna in primul semestru 18% din piata auto. Vanzarile au depasit anul acesta 1,44 milioane de unitati, din totalul de 8,09 milioane autoturisme livrate. Lider se mentine acelasi. continuă pe Wall-Street Ro

Belgienii, pe punctul sa finalizeze unul dintre cele mai ambitioase proiecte subterane: tunelul de 3 km care va transporta bere

Belgia, una dintre cele mai recunoscute tari in ceea ce priveste productia si consumul de bere din Europa, construieste in prezent un tunel subteran in orasul Brugges, ce se intinde pe o suprafata de 3 km, care va facilita transportul uneia dintre cele.

Cele mai bune bezele. Reteta simpla

Vrei sa faci cele mai bune bezele dupa o reteta simpla din copilarie?Nimic mai simplu! Urmeaza pasii recomandati de noi la prepararea acestei retete si vei obtine acele bezele care te vor trimite cu gandul inapoi in timp, in copilarie.

Cele mai simple bruschete cu vinete. Reteta de sezon

Ne-am obisnuit cu gustul bruschetelor cu rosii, usturoi si busuioc. Dar ce ati zice de o reteta de sezon, mai inedita, de bruschete cu vinete. incercati-o si va veti bucura de un gust desavarsit.

Ce filme romanesti vor fi proiectate la Wroc322;aw, unul din cele mai importante evenimente cinematografice

In aceasta perioada are loc, la Wroc322;aw, Festivalul International de Film Nowe Horyzonty, cel mai bun eveniment cinematografic polonez, cu participare internationala.

Cele mai interesante muzee din Romania

Castelul Peles, complexul muzeal Astra, muzeul Brukenthal sau Palatul Culturii din Iasi, sunt doar cateva dintre cele mai vizitate institutii muzeale din tara, unde vei avea ocazia sa descoperi unele dintre cele.

Cele mai frumoase costume de scena purtate de Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a investit mult in imaginea sa publica si in show-urile pe care le-a sustinut in ultimii 20 de ani, de cand activeaza in industria muzicii. Iata, spre exemplu, cele mai cool costume de scena purtate de artista in toata aceasta perioada. Care e cel mai cel? .

Cadere uluitoare pentru una dintre cele mai importante tenismene din Romania. E la un pas sa iasa si din Top 200

Topul WTA dat publicitatii la inceputul acestei saptamani vine cu o veste proasta pentru una dintre cele mai importante jucatoare din Romania.

Admitere la facultate 2016. Care sunt cele mai cautate specializari

In topul preferintelor liceenilor, cele mai cautate facultati sunt:Limbi moderne aplicate - cu 75,9 candidati/loc; Administrarea Afacerilor - cu 8,7 candidati/loc, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - cu 7,1 candidati/loc, Medicina Dentara - cu 4,48 candidati/loc, Facultatea de Drept 4,1 candidati/loc) si Facultatea de Medicina - cu 3,8 candidati /loc.

Admitere la facultate. Care sunt cele mai cautate specializari

In topul preferintelor liceenilor, cele mai cautate facultati sunt: Electronica si Telecomunicatii, Medicina, Limbi straine Limbi moderne aplicate), Stiinte Economice Cluj).

Care sunt cele mai cautate specializari ale universitatilor

Chiar daca numarul dosarelor inscrise la unele dintre universitatile din Bucuresti pentru studii de licenta este chiar mai mare fata de anii trecuti, concurenta pe locurile de la cele mai cautate specializari a scazut comparativ cu anii anteriori.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )