Libnet.ro
UNICEF

01:05

Renault Zoe este cel mai bine vandut model electric in luna februarie

B1 B1,
Renault Zoe este cel mai bine vandut model electric in luna februarie

Renault Zoe a ramas in topul preferintelor pentru clientii europeni in luna februarie, chiar inainte ca pandemia de coronavirus sa loveasca Europa. Renault Zoe se mentine pe primul loc in preferintele. continuă pe B1

Volkswagen Golf, detronat de Renault: care-s cel mai bine vandute masini din Europa

Volkswagen e cel mai mare producator auto la nivel mondial, iar Golf e o marca iconica a grupului. Numai ca inceputul de an a venit cu o surpriza din partea Renault, compania-mama a.

Nelu Tataru: Suceava e cel mai mare focar de COVID-19 din Romania, dar inca nu avem in plan inchiderea orasului. Am inchist tot spitalul, am izolat personalul medical si contactii

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, este de parere ca Suceava s-a transformat in cel mai mare focar de coronavirus din Romania, dar a precizat ca inca nu exista niciun plan pentru.

O batrana de 95 de ani, cel mai varstnic pacient care s-a vindecat de coronavirus in Italia

O femeie de 95 de ani este cel mai varstnic pacient care s-a vindecat de coronavirus in Italia.

Digi24. CTP: Cel mai bun discurs al lui Iohannis de pana acum. Trebuie sa fii sau cu totul nesimtit, sau tampit, ca sa nu il iei in seama

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca presedintele Klaus Iohannis s-a adresat cu adevarat, in discursul sau de astazi, tuturor romanilor si ca este cel mai bun discurs rostit pana acum de seful statului.

Zoltan Teszari, miliardarul care controleaza Digi Communications, cel mai lovit antreprenor de la BVB de prabusirile cauzate de criza provocata de pandemia de Covid-19

Zoltan Teszari, afaceristul care controleaza Digi Communications, este cel mai lovit antreprenor de la Bursa de la Bucuresti, care s-a prabusit in ultimele saptamani din cauza crizei provocata de pandemia de.

Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale lui Ceausescu. Care este, de fapt, data reala a nasterii dictatorului

De epoca comunista inca se leaga multe secrete, iar unul dintre cele mai bine pazite este reprezentat de data reala a nasterii dictatorului. Secretul lui Ceausescu. Care este data reala a nasterii dictatorului Pe Wikipedia, despre Nicolae Ceausescu se regaseste ca s-a nascut pe 26 ianuarie 1918 la Scornicesti si a murit pe 25 decembrie .

Tara cu cel mai performant sistem medical din lume. Cum face fata valului de bolnavi

In Romania, sistemul de sanatate este in general sarac dupa standardele europene, dar si accesul este limitat in multe zone rurale. De la 1830 incoace, sistemul a fost centralizat, iar, prin traditie, accesul pentru cei saraci sau dezavantajati a fost liber. Din 1 aprilie 2011, insa, au fost inchise 67 de spitale, Ministerul Sanatatii propunand .

Cum sa treci mai bine peste carantina in cuplu, acasa

Aceasta perioada de izolare si distantare sociala inseamna pentru multi petrecerea timpului integral cu partenerul de viata. Iata cum poti sa treci mai bine peste carantina in cuplu, acasa! .

Penny, masuri de siguranta pentru cei care fac cumparaturi. Cand e mai bine sa mergi la magazin

Magazinul Penny isi informeaza clientii ca a luat masuri suplimentare de igienizare a tuturor suprafetelor pentru limitarea raspandirii infectiei Covid-19. Ecrane de protectie intre casieri si clienti Reprezentantii Penny isi asigura toti clientii ca au dispensere cu dezinfectant la intrarea in fiecare magazin si ca masurile de curatenie si igienizare au fost intensificate. Carucioarele sunt .

Un nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut si care a fost cel mai mare cutremur din 2020

Romania este din nou cutremurata! Ce magnitudine are noul seism, in ce zona s-a produs si care a fost cel mai mare cutremur din anul curent? Nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut? S-a produs un nou cutremur azi, 24 martie, in Romania. Acesta a inregistrat 3,4 magnitudine pe scara Richter, conform Institutului National .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )