Libnet.ro
UNICEF

01:05

Thomas Ebner, BMW: In urmatorii cinci ani, Seria 5 va fi cel mai important model pentru BMW

Hotnews Hotnews,
 Thomas Ebner, BMW: In urmatorii cinci ani, Seria 5 va fi cel mai important model pentru BMW

A saptea generatie BMW Seria 5 a fost dezvaluita in octombrie, iar lansarea oficiala e programata pentru 11 februarie 2017. Pentru a ajunge aici parcursul a fost complex si deloc usor: rezultatele studiilor de acum 4-5 ani au trebuit intepretate si analizate atent, iar evolutia tehnologiei a influentat foarte mult dezvoltarea masinii, povesteste Thomas Ebner, director de comunicare globala pentru BMW Seria 5. Iata cateva detalii interesante din culisele celui mai important model BMW al momentului Seria 5 care isi va mentine acest statut si in urmatorii cinci ani. continuă pe Hotnews

Accidente ale romanilor in strainatate: 45 de oameni si-au pierdut viata, in ultimii cinci ani

45 de romani si-au pierdut viata, in ultimii cinci ani,. in accidente rutiere care au avut loc in strainatate, conform unei cronologii realizate de Agerpres.

Condamnare la cinci ani de inchisoare pentru un suporter francez in cazul uciderii altui fan

Un suporter francez a fost condamnat, miercuri, la cinci ani de inchisoare, dintre care doi cu suspendare, in cazul uciderii unui fan al echipei Paris Saint-Germain in 2010, informeaza AFP.

Cinci ani de inchisoare pentru braileanul care a spulberat cinci vieti, intrand cu masina intr-o statie de autobuz, dupa ce s-a angajat intr-o depasire neregulamentara

Marius Negoita, soferul brailean in varsta de 26 de ani care in primavara acestui an a spulberat vietile a cinci oameni intr-o fractiune de secunda, dupa ce a intrat cu masina intr-o statie de autobuz, a fost condamnat in prima instanta, de Judecatoria Braila, la 5 ani de inchisoare. Firma la care era asigurat autoturismul a fost obligata la acordarea unor despagubiri substantiale familiilor victimelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )