Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai vandute masini electrice din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10 cele mai vandute masini electrice din lume

Cererea pentru masini electrice este in urcare la nivel global insa piata se mentine la un nivel scazut, primii zece cei mai mari producatori de autovehicule eco au impreuna vanzari in jur de 160. 000 de unitati dupa primele sase luni ale anului. continuă pe Wall-Street Ro

Studiu: Familiile cu cele mai mici venituri, categoria care plateste cei mai multi bani la stat

Familiile cu cele mai mici venituri reprezinta categoria sociala care returneaza cel mai mare procent din venituri inapoi statului, pana la 45% din salariile lunare, sub forma de taxe si impozite, se arata intr-un studiu realizat in Marea Britanie, potrivit Sun Nation.

Topul firmelor private cu cele mai mari datorii. Cine sunt cei care si-au construit afacerile pe credit

Marile companii din Romania sunt ridicate pe datorii uriase. Cele mai mari 50 de societati comerciale au impreuna datorii de peste 60,95 de miliarde de lei, potrivit veniturilor de anul trecut. Iar 39 de miliarde.

VIDEO Scarile pictate din Romania au fost votate cele mai frumoase din lume. Strada Xenofon este refacuta chiar in aceste zile

Ati ajuns vreodata pe scarile Rakoczi din Targu Mures sau pe cele de pe strada Xenofon din Capitala? Daca da, ati pasit pe cele mai frumoase scari pictate din lume.

Cele mai importante 26 de modificari din noul Cod de procedura fiscala (sinteza)

Incepand de la 1 ianuarie 2016, sanctiunile aplicate in cazul majoritatii contraventiilor se reduc pentru persoanele juridice care nu se incadreaza in categoria contribuabililor mijlocii si mari, la nivelul celor aplicabile persoanelor fizice, potrivit Noului Cod de procedura fiscala, publicat in Monitorul Oficial. Vedeti mai jos o sinteza a principalelor modificari pe care noi le-am considerat a fi cele mai semnificative fata de legislatia curenta.

Chic Ville: Cele mai cumparate produse sunt cele destinate bucatariei

Cele mai bine vandute produse de magazin homedeco sunt cele de dimensiuni mici, care se schimba frecvent in functie de sezon si tendinte. Astfel, pe primele locuri se regasesc produse pentru servirea mesei, precum boluri, cesti, cani, farfurii si tavi. Indiferent de sezon, topul celor mai cumparate produse din magazinele Chic Ville este dominat de accesoriile necesare intr-o bucatarie obisnuita, pe care romanii le schima frecvent, urmand tendintele in acest domeniu. Astfel, un client cheltuie, in medie, circa 125 lei / persoana in magazin, iar pe langa produsele din categoria BucatarieMasa, cosul este completat si de decoratiuni interioare precum rame si ghivece.

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume (FOTO)

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume, intr-un top realizat de un site care promoveaza arta stradala. A doua cea mai votata este strada Xenofon din Bucuresti. Cum pictura.

Bursa din Shanghai, cea mai mare scadere zilnica din 2007

ACTUALIZARE 17:34 Wall Street cade cu pana la 3% * ACTUALIZARE 16:45 Osborne: Economia Marii Britanii este vulnerabila la declinul burselor asiatice * The Guardian: Conducerea bursei SUA a suspendat tranzactiile futures pe indicele Nasdaq Economia Marii Britanii este vulnerabila la socurile internationale, a declarat luni ministrul britanic de Finante, George Osborne, pe fondul declinului burselor la nivel mondial, provocat de temerile privind incetinirea cresterii economice in China, transmite Bloomberg. * ACTUALIZARE 16:10 Bursa din Rusia a scazut cu peste 4% in deschidere * ACTUALIZARE 15:10 Cotatia materiilor prime, la minimul ultimilor 16 ani * The Guardian: Bursele globale au pierdut 5. 000 de miliarde dolari de la devalorizarea yuanului * Bursa din Atena scade cu 6,5% * ACTUALIZARE 12:18 NY Times: Marile fonduri de investitii si-au retras 2,5 miliarde dolari din economiile emergente * Daily Telegraph: Cele mai mari 300 de companii europene au pierdut circa 230 miliarde euro din valoarea de piata * ACTUALIZARE 11:41 Euro atinge maximul ultimelor 6 luni fata de dolar.

Cele mai comentate rochii de mireasa ale anului

Sunt femei puternice, frumoase, talentate! Ce au in comun Anda Adam, Anca Bucur Miss World Fitness) si solistele trupei Amadeus: Andreea, Patricia, Bianca si Naomi? Toate au ales rochii Bella Sposa pentru proiecte personale sau profesionale.

Statul Islamic a distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din Palmira

Membri ai gruparii jihadiste Stat Islamic au distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din orasul antic Palmira, informeaza Reuters. Templul este prima dintre ruinele din perioada romana.

Topul filmelor cu cele mai mari incasari din aceasta vara VIDEO

Vara anului 2015 a fost una fantastica pentru lungmetrajele SF si pentru animatii, titluri precum Jurassic World, Avengers: Age of Ultron si Minions ocupand primele locuri in topul filmelor cu cele mai mari incasari.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2128 seconds )