Libnet.ro
UNICEF

19:15

,,Armageddon pentru echipa Mercedes in Marele Premiu al Germaniei 2019

Auto Ro Auto Ro,
,,Armageddon pentru echipa Mercedes in Marele Premiu al Germaniei 2019

Pe o ploaie, nu foarte puternica, insa persistenta, cursa de Formula 1 de la Hockenheim, Germania, desfasurata duminica, 28 iulie, a fost una pe care cei de la Mercedes, si nu numai, si-o vor aminti cu siguranta mult timp de-acum incolo. continuă pe Auto Ro

Asa am trait Formula 1, Marele Premiu al Germaniei

Am transmis live text in aceasta pagina cursa de Formula 1 de la Hockenheim, Marele Premiu al Germaniei.

Formula 1: Max Verstappen a castigat Marele Premiu al Germaniei

Olandezul Max Verstappen Red Bull) a castigat, duminica, Marele Premiu al Germaniei, a 11-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, care s-a desfasurat la Hockenheim.

HOROSCOP, cu Minerva pentru saptamana 30 iulie - 4 august 2019. Pestii isi neglijeaza partenerul, sanatatea va aduce noi provocari

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 29 iulie - 4 august 2019. S-ar putea sa te ciocnesti cu mici disonante profesionale, cum ar fi.

Cursa nebuna pe ploaie in Germania. Victorie pentru Max Verstappen, Mercedes fara puncte!

Marele Premiu al Germaniei de Formula 1 a fost castigat, duminica, de olandezul Max Verstappen, pilot care l-a devansat cu putin peste sapte secunde pe Sebastian Vettel, care a pornit ultimul in cursa! .

HOROSCOP pentru saptamana 31 iulie - 4 august 2019, cu Minerva. Berbecii au asteptari mari, joi se anunta o zi dinamica

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru aceasta saptamana. incepi saptamana cu asteptari in ce priveste atingerea obiectivelor, deoarece s-ar putea.

HOROSCOP pentru saptamana 29 iulie - 4 august 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii primesc o lectie dura de viata, Taurii au probleme in dragoste

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru aceasta saptamana. HOROSCOP BERBECLectii de viata dure ce tin de karmaKiron Retrograd) care au menirea de a va.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )