Libnet.ro
UNICEF

17:30

Campanie Mercedes-Benz Vans pentru sustinerea antreprenorilor din Romania

Adevărul Adevărul,
Campanie Mercedes-Benz Vans pentru sustinerea antreprenorilor din Romania

Mercedes-Benz Vans Romania sustine antreprenorii din Romania cu o oferta financiara, ce nu implica niciun cost in primele 4 luni de la achizitie. Astfel, prin campania Curajul de a merge mai departe, la achizitionarea autovehiculelor Mercedes-Benz Vans Romania din stoc Vito Furgon si Tourer, Sprinter 3,5t si 5t, Clasa X, Clasa V, clientii vor beneficia de rate de leasing gratuite pentru primele 4 luni, in conditiile unui avans minim de 10%. continuă pe Adevărul

webPR: Positive Communication lanseza Rise Up, primul curs de imagine pentru afaceri antreprenoriale din Romania

Agentia de marketing si PR Positive Communication lanseaza Rise Up, primul curs de imagine pentru afaceri antreprenoriale din Romania. Cursul incepe la data de 19 iunie 2020 si se adreseaza atat antreprenorilor care detin o afacere la inceput de drum, cat si celor care au in plan sa isi lanseze afacerea personala.

Florin Citu: A fost aprobat memorandumul pentru sustinerea companiilor mari

Si companiile mari din Romania vor beneficia de conditii similare cu IMM-urile.

Producatorii de medicamente din Romania denunta o campanie de discreditare a Paracetamolului, Ibuprofenului si Hidroxiclorochinei

Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER), care reprezinta cele mai mari 19 fabrici de medicamente din tara, condamna ceea ce numeste incercarile amatoriste de a discredita medicamentele Paracetamol, Ibuprofen si Hidroxiclorochina. Aceste medicamente, produse si in Romania, si-au aratat eficienta de zeci de ani, iar acum sunt sperante reale pentru tratamentul COVID-19, afirma reprezentantii PRIMER.

Producatorii de medicamente din Romania denunta o campanie de discreditare a Paracetamolului, Ibuprofenului si Hidroxiclorochinei

Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER), care reprezinta cele mai mari 19 fabrici de medicamente din tara, condamna ceea ce numeste incercarile amatoriste de a discredita medicamentele Paracetamol, Ibuprofen si Hidroxiclorochina.

Condamnat la inchisoare, Cristian Popescu Piedone candideaza la Primaria Sectorului 5. Radu Banciu: Justitia din Romania e pentru imbecili (VIDEO)

Justitia din Romania e facuta pentru imbecili, este concluzia lui Radu Banciu, dupa ce Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4, a decis sa candideze pentru Primaria Sectorului 5, desi a fost.

Americanii au pus ochii pe o imagine din Romania. Povestea mai putin cunoscuta despre ce se intampla la aceasta scoala

Intr-o colectie cu imagini puternice din intreaga lume, o publicatie americana a ales o fotografie din Romania. Si e mai mult decat vezi la prima vedere. Pentru ultima saptamana din mai,.

Cum arata la 16 ani Noelle Vlasov, cel mai frumos copil din Romania

Noelle Vlasov, considerata de multi drept cel mai frumos copil din Romania, a implinit 16 ani. Este deja o adolescenta, dar frumusetea sa este in continuare incontestabila. Iata cum arata in prezent! .

Untold, Neversea, Electric Castle! Cele mai mari festivaluri din Romania s-au anulat

Dupa o perioada de incertitudini si nenumarate speculatii pe aceasta tema, iata ca este in sfarsit oficial. Untold, Neversea si electric Castle, cele mai mari festivaluri din Romania, si-au anulat editiile din 2020.

Reprezentantii mall-urilor din Romania negociaza astazi data redeschiderii

Redeschiderea mall-urilor din Romania, asteptata cu sufletul la gura de romani, s-ar putea face pest.

8 miliarde de lei pentru sustinerea companiilor mari; programul poate fi operational in maximum o saptamana

Plafonul alocat programului de sustinere a companiilor mari este de 8 miliarde de lei, cu efect de multiplicare in economie de aproape 28 de miliarde de lei, acesta urmand sa fie operational in trei saptamani, maximum o luna, a anuntat, joi seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, dupa sedinta de Guvern. Citu: Romania va depune o garantie de 393 de milioane de euro pentru Programul SURE si va putea accesa 5 miliarde.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )