Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mercedes Benz recheama in service anumite modele din Romania

Adevărul Adevărul,
Mercedes Benz recheama in service anumite modele din Romania

Mercedes-Benz Romania a revenit cu campania de rechemare in service si cu modelele echipate cu motoare Euro 6b, anuntate deja pe site-ul Daimler. continuă pe Adevărul

Asociatia Municipiilor din Romania critica un proiect de ordonanta al Ministerului Finantelor

Asociatia Municipiilor din Romania critica un proiect de ordonanta al Ministerului Finantelor, pus i.

inca o amenda pentru incalcarea GDPR pentru o firma din Romania

Autoritatea Nationala de Supraveghere a dat cea de a patra amenda pentru incalcarea regulamentului UE privind protectia datelor GDPR) pentru inca o firma din Romania. Este vorba de o amenda de 2. 500 de euro pentru ca firma in cauza nu si-a anuntat angajatii ca sunt supravegheati video si pentru ca a dezvaluit CNP-ul salariatilor la avizierul institutiei fara acordul lor.

DEZASTRU URIAS pentru BUGETARII din Romania! Iata CINE va fi DAT AFARA! ANUNT de ultim moment

Vesti extrem de proaste pentru bugetarii din Romania! Vor avea loc concedieri masive! SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE FOTO) Ministerul.

INTERVIU. Povestea unei jurnaliste din Romania retinuta in Malaezia in timp ce documenta protestul unui trib local fata de taierile de paduri

In urma cu doua zile, presa din Malaezia scria pe larg despre cazul jurnalistei romance Alexandra Radu, care a fost retinuta de politistii locali in timp ce documenta protestul unui trib fata de compania care taia padurea. Alexandra este jurnalista frelancer, stabilita in Kuala Lumpur, iar materialul pe care-l documenta era pentru o companie media cu sediul in Tokyo. Romanca a fost eliberata dupa interventia presei locale si a unor organizatii si mi-a explicat ce s-a intamplat mai exact la protestul la care a fost arestata. in Romania, Alexandra Radu a lucrat ca fotojurnalist pentru Romania Libera.

Gheorghe Hagi deplange din nou situatia fotbalului din Romania: `Trebuie sa investim in copii, in tineri. Altfel, nu mai avem nicio sansa`

Gheorghe Hagi a deplans din nou situatia din Romania si a oferit drept exemplu Bulgaria, tara a carei campioana la fotbal are un buget mult mai mare decat oricare dintre echipele noastre, desi sportul de la.

Wizz Air lanseaza rute noi din Romania. Care sunt destinatiile

Compania Wizz Air a anuntat ca lanseaza zboruri directe din Bucuresti spre Edinburgh si patru rute noi din Timisoara. Pentru Edinburgh, biletele sunt disponibile la preturi incepand de la 129 de lei, iar cele cu plecare din Timisoara au preturi intre.

eJobs: Angajatii din sectorul bancar din Romania, pe penultimul loc in regiune, in topul salariilor

Angajatii din sectorul bancar din Romania au printre cele mai mici salarii din regiune, depasindu-i doar pe colegii lor din Bulgaria, potrivit platfromei de comparat salarii a eJobs. Cel mai bine platiti din regiune sunt cei care lucreaza in bancile din Cehia, acolo unde incasarile medii lunare ajung la 931 de euro. Foarte aproape de acestia 930 de euro pe luna) se situeaza lituanienii.

Singurul delfinariu din Romania se extinde

Miercuri, 7 august 2019, ora 13:00, la Delfinariul din Constanta, va fi semnat contractul de finanta.

E.ON Autostrada electrica din Romania a ajuns la 11 statii de incarcare

Trei noi statii de incarcare rapida a autovehiculelor electrice au fost puse in functiune, luna trecuta, de E. ON Energie Romania, numarul unitatilor instalate de companie ajungand astfel la unsprezece.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2939 seconds )