Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dispar Dacia Duster si Sandero: Mesaj bomba pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

B1 B1,
Dispar Dacia Duster si Sandero: Mesaj bomba pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

Modelele Dacia Duster si Sandero au disparut din topul preferintelor europenilor. Vanzarile acestora au ajuns la pamant, din cauza eliminarii unor motorizari si dezechilibrelor produse de. continuă pe B1

Dacia Duster electrica va scapa Renault de amenzi. Cum va arata si ce motorizari va avea

Dacia isi propune sa lanseze un Duster electric pentru a evita ca grupul Renault sa primeasca amenzi din cauza nivelului ridicat de emisii de la actualele modele. Introducerea motoarelor hibrid ar fi o investitie enorma pentru Dacia, iar profitabilitatea marcii ar putea fi afectata. Dacia Duster electrica va scapa Renault de amenzi Dupa intrarea in .

Veste bomba pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna... Vezi daca esti pe lista!

Daca nu ai o pensie mare si erai ingrijorat din aceasta cauza, acum poti sta linistit. Noua Lege a Pensiilor este de partea ta. S-a schimbat si uite ce beneficii iti aduce. Vesti bune pentru toti romanii.

Candidat la sefia USR, mesaj dur pentru Dan Barna: Reprezinta interesele unui grup. Odata ajuns la varf, tentatia puterii e mare

Visinel Balan, membru USR Giurgiu, canideaza la sefia USR si lanseza un atac la adresa actualului lider al partidului, Dan Barna, intr-un mesaj publicat pe grupul de discutii al USR, potrivit.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )