Libnet.ro
UNICEF

11:01

Dispar Dacia Duster si Sandero: Mesaj ULUITOR pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

B1 B1,
Dispar Dacia Duster si Sandero: Mesaj ULUITOR pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

Modelele Dacia Duster si Sandero au disparut din topul preferintelor europenilor. TRUPUL LUI VIOREL LIS VA FI INCINERAT! IMAGINI DE COSMAR! OANA SI-A SMULS PARUL DE DURERE GALERIE FOTO) Mai mult,. continuă pe B1

Dacia Duster Black Collector Editia speciala interzisa romanilor

Dacia Duster Black Collectors poate fi comandata. Dar nu in Romania! Editia speciala a SUV-ului romanesc este disponibila exclusiv in Franta. Cei care au domiciliul pe teritoriul Frantei pot rezerva.

Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost votata ca procuror-sef european

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul spera ca dosarele care sunt acum in spatiul public sa nu se concretizeze, intrucat ar insemna ca Romania va primi o lovitura dura. Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi Sper .

Mircea Badea, mesaj jignitor pentru Laura Codruta Kovesi! Ce i-a transmis

Mircea Badea a transmis, pe o retea de socializare, un mesaj special pentru Kovesi. Din pacate, acesta a fost jignitor, motiv pentru romanii care o apreciaza pe fosta sefa DNA au sarit in apararea acesteia. Ce a scris jurnalistul despre cea care azi a mai dat o speranta Romaniei? Mircea Badea, mesaj jignitor la adresa .

5 modele Dacia Duster care te fac sa zici: N-o sa existe niciodata asa ceva

Dacia, pe cat de bine se descurca la vanzari, pe atat de prost sta la curaj. Nu ai nicio masina prea curajoasa in toata linia de produse a companiei. Cum ar fi insa ca Duster sa devina.

De ce nu poti sa cumperi aceasta Dacia Duster care fura toate privirile

Dacia are un portofoliu generos de automobile, chiar daca lipseste unul electric. Chiar si asa, un Duster se remarca dintre toate. A fost prezentat in vara si acum e la vanzare. Dar nu e.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )