Libnet.ro
UNICEF

14:45

VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Din pacate s-a intamplat! Familia a confirmat tragedia (FOTO)

B1 B1,
VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Din pacate s-a intamplat! Familia a confirmat tragedia (FOTO)

Apar noi vesti despre starea de sanatate a fostului campion de Formula 1 Michael Schumaher! Din pacate familia pare ca si-a pierdut speranta intr-o revenire spectaculoasa. Un Enzo , detinut de fostul. continuă pe B1

TRAGEDIE in lumea filmului! Din pacate este vorba despre marele ALAIN DELON! Medicii au dat vestea TRISTA in urma cu putin timp

Legendarul actor francez Alain Delon 82 de ani) este foarte bolnav. Din pacate medicii nu il pot opera la sold, in ciuda afectiunilor gravedin cauza unei infectiiprovenitede la implanturile.

Toti cei care il stiau sunt iN LACRIMI! Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba despre fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. Dupa externare, insa, se pare ca el nu a scapat de probleme. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa.

A CEDAT... Din pacate, este vorba despre indragita Mirabela Dauer: Medicii au facut ANUNTUL dupa OPERATIE...

Mirbela Dauer a trecut acum sase luni printr-o grea operatie chirurgicala, in timpul careia i-a fost extirpat un rinichi. Recuperarea a decurs bine, fapt ce a bucurat-o teribil. in schimb, artista are un oarecare.

Fiul lui Michael Schumacher, succes pe acelasi circuit ca tatal sau

Pilotul german Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, a obtinut sambata prima sa victorie in Formula 3, pe circuitul de la Spa-Francorchamps. De mentionat ca,.

Aeroportul din Sibiu, evacuat. Se pare ca e vorba despre o substanta necunoscuta

Aproximativ 400 de persoane au fost evacuate joi seara, in jurul orei 17:20 dinAeroportul International Sibiu. Din primele informatii ar fi vorba despre raspandirea unei substante necunoscute.

Vestea trista a zilei: O cunoscuta vedeta, bagata DE URGENTA in operatie! Fanii sunt SOCATI

Jojo, pe numele real Catalina Grama a fost nevoita sa se opereze in urma cu doua saptamani. Artista a sfatuit femeile sa nu astepte sa treaca timpul si situatia sa se agraveze, De cand am.

VESTEA TRISTA a zilei! Din pacate, Mirabela Dauer a CEDAT! S-a intamplat imediat dupa OPERATIE! Anunt dureros pentru FANI

Mirbela Dauer a anuntat recent ca a renuntat sa isi caute jumatatea, dupa teribila interventie chirurgicala de acum 6 luni. Dupa ce a fost nevoie sa i se extirpe un rinichi, Mirabela a dezvaluit.

Magia Zilei. Mihai Voropchievici, despre nativii cu cifra de destin 1: Au initiativa, sunt curajosi, dinamici

Mihai Voropchievici a vorbit astazi la Magia Zilei despre numarul de destin. Numarul de destin se afla adunand ziua, luna si anul nasterii, cifra cu cifra, pana obtinem un singur numar. in.

OANA LIS e in lacrimi! Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de fostul primar VIOREL LIS

Fostului primar al Bucurestiului, Viorel Lis, ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. A oferit aceste amanunte chiar sotia sa, Oana Lis. Lui Viorel nu ii este deloc bine! De cand a venit a.

Pana la urma s-a intamplat! in lacrimi, OANA a facut anuntul trist: Din pacate este vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )