Libnet.ro
UNICEF

15:00

Vesti tragice despre fostul mare campion Michael Schumacher: Timpul este impotriva noastra

B1 B1,
Vesti tragice despre fostul mare campion Michael Schumacher: Timpul este impotriva noastra

Jean Todt, fostul sef al lui Michael Schumacher si unul din cei mai buni prieteni ai germanului, vine cu informatii extraordinarea despre starea de sanatate a multiplului campion din Formula 1. Acesta sustine ca Sc. continuă pe B1

A iesit din COMA, dar... Vesti tragice despre fostul mare campion Michael Schumacher: E timpul sa il lasam...

Jean Todt, fostul sef al lui Michael Schumacher si unul din cei mai buni prieteni ai germanului, vine cu informatii extraordinarea despre starea de sanatate a multiplului campion din Formula 1. Acesta sustine ca Sc.

Fiul lui Michael Schumacher, succes pe acelasi circuit ca tatal sau

Pilotul german Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, a obtinut sambata prima sa victorie in Formula 3, pe circuitul de la Spa-Francorchamps. De mentionat ca,.

Un specialist explica ce se intampla de fapt cu Michael Schumacher: El nu mai e de mult in coma!

Michael Schumacher, in varsta de 49 de ani, de sapte ori campion in F1, s-a ranit grav la cap dupa ce a cazut la schi, in finalul anului 2013, iar de atunci tot incearca sa isi revina. Dupa ce s-a.

Un specialist explica ce se intampla de fapt cu Michael Schumacher: El nu mai e de mult in coma!

Michael Schumacher, in varsta de 49 de ani, de sapte ori campion in F1, s-a ranit grav la cap dupa ce a cazut la schi, in finalul anului 2013, iar de atunci tot incearca sa isi revina.

VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Din pacate s-a intamplat! Familia a confirmat tragedia (FOTO)

Apar noi vesti despre starea de sanatate a fostului campion de Formula 1 Michael Schumaher! Din pacate familia pare ca si-a pierdut speranta intr-o revenire spectaculoasa. Un Enzo , detinut de fostul.

Presedintele FIA, Jean Todt, despre starea de sanatate a fostului pilot Michael Schumacher: Sa-l lasam sa-si traiasca viata

Presedintele Federatiei Internationale de Automobilism,Jean Todt, a vorbit, intr-un interviu acordat publicatiei argentiene La Nacion, despre starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1 Michael.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )