Libnet.ro
UNICEF

10:15

Germania vrea sa acorde prime in valoare de 5 miliarde de euro pentru a incuraja achizitia de masini - surse

Hotnews Hotnews,
 Germania vrea sa acorde prime in valoare de 5 miliarde de euro pentru a incuraja achizitia de masini - surse

Ministerul Economiei din Germania a propus o schema de prime in valoare de 5 miliarde de euro pentru a incuraja achizitia de masini ca parte din pachetul de stimulare financiara care urmeaza sa fie aprobat de Berlin, au declarat doua surse apropiate de minister, potrivit Reuters. Guvernul german pregateste un program de stimulare economica in valoare de 75 - 80 miliarde de euro. continuă pe Hotnews

Germania vrea sa acorde prime in valoare de 5 miliarde de euro pentru a incuraja achizitia de masini

Ministerul Economiei din Germania a propus o schema de prime in valoare de 5 miliarde de euro pentru a incuraja achizitia de masini ca parte din pachetul de stimulare financiara care urmeaza sa fie aprobat de Berlin, au declarat doua surse apropiate de minister.

PLANURI POST-PANDEMIE 80 miliarde euro, pentru stimularea economica a Germaniei

Guvernul german lucreaza la un pachet de stimulare in valoare de 75 de miliarde-80 de miliarde de euro 83 de miliarde- 89 de miliarde de dolari) pentru a sprijini redresarea economica dupa pandemia coronavirusului, anunta saptamanalul Bild am Sonntag, citat de agentia Reuters. Guvernul federal ar urma sa aloce peste 60 de miliarde de euro, in timp ce autoritatile regionale vor suporta restul, se arata in documentul citat de saptamanalul german.

Busoi, raportorul PE pentru Programul de Sanatate al UE 2021-2027: Salut alocarea a 9,4 miliarde de euro pentru un nou Program de Sanatate independent

Eurodeputatul Cristian Busoi PNL, PPE), raportorul Parlamentului European pentru Programul de Sanatate al UE 2021-2027, saluta alocarea a 9,4 miliarde de euro pentru un nou Program de Sanatate independent si prioritizarea domeniului de catre Uniunea Europeana, potrivit unui comunicat.

Cristian Busoi: Salut alocarea a 9,4 miliarde de euro pentru sanatatea cetatenilor europeni, una dintre cele mai bune investitii ale UE. Va fi finantat un nou Program de Sanatate solid si independent

Sanatatea a devenit o prioritate pentru UE, a afirmat eurodeputatul PNL Cristian Busoi, raportorul Parlamentului European pentru Programul de Sanatate al UE 2021-2017, care a salutat alocarea a 9,4 miliarde de euro.

Finantari de pana la 100.000 euro pentru stundetii antreprenori. Programul Innotech Student a fost lansat

Studentii din Romania pot obtine finantari intre 40. 000 si 100. 000 de euro din fonduri europene pentru a-si deschide mici afaceri, in cadrul noului program de finantare Innotech Student 2020, lansat vineri. Prin acest proiect de 150 milioane de euro estimam ca vor fi create peste 900 de afaceri si aproximativ 5. 000 de locuri de munca, a anuntat vicepremierul Raluca Turcan. Cum va functiona programul si cine se poate inscrie.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )